+1 oy
1,347 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
"Ay evim pis rezil oldum mu dersiniz "

Yoksa 

" Ay o da habersiz gelmeseydi yapacak birşey yok "  deyip öylece karşılar misiniz :)

61 Cevaplar

0 oy
(9,618 puan) tarafından

Allahtan evim toplu her aksam :D Benim tek derdim haber verseydiniz çayın yanına biseler hazirlardim demek olurdu :D

tarafından
Maşallah sana da ;)
(9,618 puan) tarafından
Sagol canim :) akşam çocuklar erken uyuduğu için bütün dağınıklığı toparlıyorum bende öyle yatağa geçiyorum sabah zulüm gibi geliyo :D
tarafından
Benim bebiş 7 aylık kız 20 dk anca uyuyor uyanıkken yapıyom is
-Reklam-
0 oy
(13,621 puan) tarafından
Evim şuan tertemiz derli toplu isteyen gelebilir hazır da tatlım da var :)
(4,424 puan) tarafından
Banu idolumsun
(13,621 puan) tarafından
Niye öyle dedin canım :)
(4,424 puan) tarafından
Seviyorum seni çünkü önceden beri takip ediyorum hatırlarsın belki tekrar anne kullanicisiyim ")) güzel yazıyosun
(13,621 puan) tarafından
Aaaaa bende diyordum bu kız nerelerde nasılsın canım :) sağol canım teşekkür ederim mutlu ettin beni :)
(4,424 puan) tarafından
Rica ederim canım ") iyiyim çok şükür çocukları buyutuyorum büyük kızım ana okuluna gjtti bu sene oğlan küçüktü üç çocukla felaket bir sene geçti ") tatil geleli evdeyim buralarda takılıyorum öyle ")
0 oy
(2,963 puan) tarafından
Geceleri evim tertemiz olur dağınık yyatmam oğlum uyuyunca hemen toplarım çayımı içerim ama o kadar yorgunumki kimse gelsin istemem valla
tarafından
Evet temiz de olsa dinlenmek istiyo insan
0 oy
tarafından
Gelsinler vallahiii ölüm yeter onlarin her halinee
tarafından
O ne demek kız :)
tarafından
Ölüm yeter dirilerine
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Bu saatte gelene hayıra mı geldin şer e mi geldin noluyoruz dedim ")))
tarafından
Shggjhgkgkjhcc
0 oy
tarafından
Evim temiz ama tasinacax diye evde dolapta bişey yok. Sütte yeni bitti. Çok bişey yapamam yani. Bı çay bı biskuviyle gider 
tarafından
Kolay gelsin canım
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Şuan köye gidecez diye her taraf derli toplu :) güya akşam gidecekti eşim hala gelmedi yarına kaldı 
tarafından
He tatile mi
(4,695 puan) tarafından
Yok kız ne tatili bayram için kayinvalidemlerin köyü 40 dakika arabayla :)) yalnız herkes ne kadar temiz çok pasaklı hissettim bugün gidecez diye derli toplu her gün savaş çıkmış gibi oluyor yorgunluktan da o şekilde uyuyorum
tarafından
Evet ya sitedekiler çok temizmis bende pasaklı hissettim bbvnb
0 oy
(168 puan) tarafından
Ayyevim temiz gelsin derim ama yatıyoruz yatakta karşılayamam :) 
tarafından
Şahane olur bence hhfjhhhhf
(168 puan) tarafından
Ayıp kız ayıp :D bu saatte gelinirmi
0 oy
(12,826 puan) tarafından
Tam bir facia olurdu sjsjsjsj 
tarafından
Benim de ya :)
0 oy
(171 puan) tarafından

Bana gelebilir misafir  bir yatak açık bir odada yoksa diğer yerler derli toplu temiz mutfakta dahil .:D

tarafından
Oh eline sağlık
(171 puan) tarafından
sağol canım
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Rezil olmam cunki derli topluyum suan bile gelse her yerimiz temiz topu.uyumaya gidincede toplarim olum ne zaman geliceyi belli olmaz.belki oldum gelen oldu arkamdan ne kadar kotuydu evi demesinler dimi.temizlik imandan gelir cocuklar var dagitir ama oyun bittimi toplariz beraber 
tarafından
Çocuklar kaç yaşında
(3,854 puan) tarafından
3 bucuk .
2 yasinda .bi kiz bi oglan
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Her aksam olsun ister gunduz olsun yemek yendimi hepsi yikanir toplanir tezgahlar silinir her sey duzenlenir yani ..yani hep dei toplu duzeli olmaya ozen gosteririm alistim artik.simdi doyceksinizki cocuklu ev duzenli olmaz vallahi balgibide oluyor cocuklar oyun oynadiklari zaman oyuncaklar etrafa sacilir evet ama oynadilar bittimi hepsini toplar her yeri duzene sokarim
tarafından
Maşallah kız :)
0 oy
(1,746 puan) tarafından

Valla misafir ağırlicak halim yok ışıkları kapaddım TV yi  kıstım gellen olursa uyudu heralde der geri gider :D:D

tarafından
Ahahahah . Haber etsinler
0 oy
tarafından
Şuan misafir gelse buyursun gelsin :D evim çok şükür hem temiz hem de derli toplu ama sabaha herkes uyanınca sanki hiç ev iş yapmamişim gibi oluyor 
tarafından
Maşallah sana da ;)
0 oy
tarafından
Habersiz gelen misafiri hiç sevmem ya emrivakiden de nefret ederim. Evim her zaman temizdir ama bebekten dolayı dağınık olabiliyor bazen. 
tarafından
Aynen canım
0 oy
(2,792 puan) tarafından
Ona da bı döşek atarım evin ortasına 
tarafından
Nzjzjzjz. Benim halamı istemeye gitmişler hayır demek için gitmiş yorganları getirmiş yer yatağı yapmış gitsinler diye dhhsdh
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Evim temiz ama yiyecek bir şey yok memlekete gidicez diye bir şey almıyoruz evdekileri tüketmeye çalışıyoruz. Tarhana çorbası var hazırda bir de mısır patlatırım oldu :)
tarafından
Ya hayırlı yolculuklar
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Eve almam :D yapmisligim da vardır 
tarafından
İyi yaptin
0 oy
tarafından
Şuan ev dağınık gelen olursa bi işin ucunda tutta toplayalim somra sana kahve yapayım derim :)
tarafından
Hzhzhzhzhz
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Oturmaya yer bulursa buyursun. Her yer yatak yorgan bu saatte. 
tarafından
Ahahaha oturmaya değil de yatmaya rahat yer bulur jdjdjd

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,155 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraaltun (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 576 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 475 göst.
26 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 426 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,641 puan) tarafından soruldu

412,244 soru

12,409,881 cevap

44,791 kullanıcı

Kategoriler

...