+1 oy
1,303 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
"Ay evim pis rezil oldum mu dersiniz "

Yoksa 

" Ay o da habersiz gelmeseydi yapacak birşey yok "  deyip öylece karşılar misiniz :)

61 Cevaplar

+5 oy
(339 puan) tarafından
Yorganımı örtmeye gelir heralde en fazla 
tarafından
Hahahaha
-Reklam-
0 oy
tarafından
acmazdim kapiyi
tarafından
Gerçekte öyle olmuyor ya :)
0 oy
tarafından
Bu saatte gelen misafir bu zahmet temiz bir ev beklemesin
tarafından
Dimi bence de jdjd
0 oy
tarafından
bana gelebilecek her misafirden en pis halim bile temiz oldugu icin no problem
tarafından
Vay vay vay masallah sana
tarafından
bana masallah dgl onlara yazik : D salmis halim yapmamis hslim bile onlardan temiz cunku
tarafından
Ama bende daginigim yaaa
(51,915 puan) tarafından
wuuww özgüven süper ☺️☺️
tarafından
Ozguven patlamasi :))
(1,775 puan) tarafından
Oda ne, ben bugün temizlik yapacam diye Rabbime kavuşuyordum :D kollarımı morarttım neler neler, dolapların tepesinde geziyorum silim diye, kadir varya benim dengemi bozdu :D bütün halılarımı yıkadım, heryerimi yıkadım,evi komple yıkıcan dedi eşim oda oldu evide yıkadım puhahajaja
tarafından
yahu beni yanlis anladnz benim evim cok temiz demiom onlar cok pis: D
tarafından
su misali sen benim özguvenime havama nie takiksin bacim her yerde yorumumda bitiosun havaliyim özguvenliyim kardesim inkar etmiorum Aslan kadiniyim dogarken haritam öyle sekillenmis napim: D
(51,915 puan) tarafından
bende aslanimda hiç iddiali degilim ☺️☺️☺️ benim haritada sorun olaa gerek ☺️
tarafından
iddam kendimden dgl ama ikbal gercekten kaynansmda iki eltimde omurleeinde tenizlik nedir tanismamislar: D kultur farki. bir eltim suan lohusa digeri hamile kaynanamda yasli yani adim gibi eminim ki suan toplanmis valizler kiyafetler hersey bir yerde evim onlardan temizdir:)
(51,915 puan) tarafından
ben kendim icin diyorum canim oyle hergun temizlik yapmiyorum iki gunde bir yada çok sık cam silmiyorum pis degilim elimdem geldigince.topluyorum genel olarak bi dağınıklik var ☺️ titiz degilim sadece şart surt derler ya.ona önem veriyorum her zaman evi mum gibi olan duzenli temizliğini yemegini yapmis insanlari alkisliyorum ben biribi yapsam öbürü kaliyo hepsini yapsam cocuk ihmal oluyo☺️
tarafından
Aman yesinler havani :))
tarafından
ikbal 2 cocukla valla artik daginik olmamak mumkun dgl bende hic daginik olmazdim ama artik saldim.

ee su misali ye ye doymadin: D
tarafından
Bn degil farkindaysan yesinler dedim:)) bise sorcm sen kac yasindasin
(1,775 puan) tarafından
Kız çalışın sizinde olur anam bacım :D 2 bebem var, evim tertemiz komşular gelir hayret eder ama çocuklara ilgimi azaltmıyorum onlar uyurken sabah 5 te kalkıyorum yetiştirmeye çalışıyorum
(51,915 puan) tarafından
iste bizim sorun orda uyumayan bebe yapmisiz uyusada en ufak sese kalkiyo gunduz uykusu hic olmadi zaten ☺️ bebekken cok kucukkendde sabahliyoduk gunduz yarim saat bir saat o uyudugu gibi bende uyurdum ☺️
tarafından
Su misali 33 yasindayim agustos 18 itibariyle 34 ten gun aliorum: D
(51,915 puan) tarafından
bende Ağustos 16 da 35 olcam
0 oy
tarafından
Ben rezil oldum diyenlerdenim
tarafından
Bende bende dbbdhd
tarafından
Kız baksana herkes ben temizim falan demiş demek ki bizim halimiz beter :Dd
tarafından
Şuan bulaşıklar duruyor balkon mutfak :) benim bebe küçük uyuyor ses edemiyorm . Çok da derli toplu değilim başaramadım Abi sjsjsj
tarafından
Ayyy ben bi başarıyom çok yıpranıyorum sonra boşveriyom sonra biraz kendime geliyom tekrar baştan baştan böyle bi döngü içindeyim :D
tarafından
Sen bensin bence shsh
0 oy
tarafından
Bu saatte kimse gelmesin mumkunse:)
tarafından
Velevki geldi :)
tarafından
Sikinti olmaz ev tertemiz kahve yaprdm
0 oy
(881 puan) tarafından

:DAllah göndermiştir nasibi vardır der alırım.iceri 

tarafından
Ahahahah ;)
0 oy
(6,102 puan) tarafından
Evim pis degildir herzaman derli toplkhyumdur ama beni bilen cevrem cat pat gelemez en nefret ettiğim şey habersiz sadece ailem gelebilir uzakda supriz yapar  
tarafından
Maşallah canım. Benim de emri vaki yapmaları bide
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Gelebilir sorun yok evim tertemiz bı yerde bı pislik dağınıklık bulamaz. Ki daha önce öyle gelen oldu da
tarafından
Himm ne güzel
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Geldi çay içiyoz şuan :D 
tarafından
Oh Afiyet olsun ❤️
0 oy
(2,569 puan) tarafından

image

Sıkıntı yok akşamda bir temizlik yapıp kahve içiyorum şmdi :D

tarafından
Oh Afiyet olsun sana kız herkes kahve içiyii
0 oy
(20,629 puan) tarafından
Şuanda misafir gelirse gelenin aklından şüphe ederim :D evim hep toplu düzenli olur bu saatlerde bi bardak bile olmaz tezgahta koltuklar filan düzlendi yatma faslına geçildi :) 
tarafından
Ve hepsinlenbirlikteeeeee jsjdjs
(20,629 puan) tarafından
Donaaaaaat :D
tarafından
Çok şükür bizden korkup kaçtılar shjsjs
(20,629 puan) tarafından
Bayılma hissi felan olabilir ayağa kahmayın ksksnj
tarafından
Hshshhzhhdgdd.

Rahat bir nefes alsınlar.

Başka bir yerde de hala devam edicem diyor jxjxj
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ya gelse ne olcak sürpriz yapsalar keşke ben başak burcuyum evim her zaman temiz sen düşün yemek desen her zaman olir 3 çocuk olunca 
tarafından
Evet başak burcu dağınıklığı gelemez :)
(4,658 puan) tarafından
Aynen dağınıklık belki Aysu ama kirlilik asla kirli bir yerden su bile içmem
tarafından
O zman sen kaynanamda kalsan açlıktan ölürsün hshshs
(4,658 puan) tarafından
Aynı benim kaynanam ona gidince önce temizlik yapıyorum yanımda domostosla gidiyorum sjjsjsjs Allah'tan uzak
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Her zaman toplu ve temlz bir evim var kendimi övmek gibi olmasın ama :-)) 
tarafından
Öyle oldu ama djjsjs
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Yani gelebilir bugün sil süpür yaptım buyrun der çay koyarım üstüne:)))
tarafından
Ahahah dimi
0 oy
(18,551 puan) tarafından
Davetsiz misafirin gördüğünden ben meshul değilim gelmeseydi görmeseydi
tarafından
Aynı fikirdeyim shhshs
(18,551 puan) tarafından
Kaynanam yapardi bir ara gelirdi öyle dağınıklık görünce de olsun kızım biz kusura mi bakıyoruz diyordu bende hiç öyle bir düşüncem yok ama ben rahatsız oluyorum dedim
tarafından
Evet ama benim kaynana evimi beğenmiyor götu bklu
(18,551 puan) tarafından
Onunki de iyi niyet değil canım evin dağınık ama biz biliyoruz senin dağınık olduğunu zaten demek o :))
tarafından
Yol evi komple beğenmiyor daralıyor Muş
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Almıyorum kimseyi evime 5 yıldır evliyim almam evime insan sevmiyorum insan canlısı biri degilim zilin sesi hep kapalıdır bende 
(20,185 puan) tarafından
Didem nasıl oluyor peki kendi ailen de mi gelmiyor? Merak ettim.
tarafından
En güzeli be helal sana
(1,315 puan) tarafından
Valla kendi ailemde gelmez senede 1 ablam gelirdi oda işi düşer se oda parayı bulunca gelmemeye başladı o senede 1 de kesildi bende gitmem kimseye ne kendi tarafıma nede eşim tarafina
(1,315 puan) tarafından
Gelmesin kimse ne ben gidim ne biri gelsin biktim çünkü ınsanların kullanmak için mücadale etmesinden iki yüzlüluklerinden bakarken çok cektim evlendim almıyorum kimseyi gitmiyorum da gerek görmüyorum allah yakın benden uzak olsun herkes burda işte böyle girip çıkıyorum merhaba merhaba okadar fazlası olmaz bende
(20,185 puan) tarafından
Kötü tecrübeler yasamissin. Haklısın.allah güveneceğin insanlar çıkarsın karsina
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Salonda ki herseyi diger odaya tasirim ;)) baska o dada yok 2 cocuk var zor ya evin heryeri daginik mutfak toplu suan Allah tan... Ama bu saatte kayinvalidemden baska kimse gelmez ki suan hic gelemez ulkede degil.. 
tarafından
Çok şükür diyelim shzjjz
0 oy
tarafından
Ev temiz ama kıfayetleri değiştirdim tayt atlet giydim.bir ferace bulunur ayakkabılıkta hemen giyebileyim diye ama bana pek misafir gelmez ist içi akrabalarımız ama semt olarak uzağım
tarafından
Bende kimseyi tanımıyorum valla yaban ellerdeyim bana da kaynanamdan başka kimse gelmez oda zil veya otomat çalışmadığı için anahtarı atmam lazım ki gelsin
0 oy
(7,930 puan) tarafından
habersiz gelmeseymiş yapacak bişey yok derim . Fazla kasan biri değilim .Oğlum 3yaşında her dakika temiz tutamam ki bi süpürüyorum , oyuncaktır atıştırmalık kırıntısıdır 2gün sonra hiç süpürülmemiş gibi oluyor
tarafından
Yeminle aynı ya kız her an toplu olamıyoruz malesef

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,150 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraaltun (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 571 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 473 göst.
26 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 425 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,604 puan) tarafından soruldu

411,404 soru

12,384,138 cevap

43,402 kullanıcı

Kategoriler

...