0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Evi sil şupur camları sil makineye çamaşır at yıka  bittim camlari silsem nolcak yukardaki çaydanlığı carkalayip döküyor bana temiz düzgün biri denk gelmez sürekli yukarda çocuklar çekirdek yiyor döküyor elbisenin üstüne geçen eşimin sortuna çorba dokmusler bugünde makarna kadın mesaj atmış çocuklara yemek yedirirken döküldü of insanlar kavga etsem tansiyonum çıkıyor strese giriyorum deidm geçende çorba dökmüş sürekli makineye atıyorum insAllah yapmaz birdaha heryer de böylesi benim baisma geliyor :( neden 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Yemeği balkondan sarkarak mı yiyolarmış:woot:

tarafından
Aynen valla öyle yiyolae dışarı bakmadan yemiyor çocukları
-Reklam-
0 oy
tarafından
iki kucuk cocugu olanlar napsin bes ay sonra bende iki kucuk cocuklu kervanina katilcam hadi hayrlisi
tarafından
Onunda iki tane canım ama benimki 1 buçuk yaşında iş yapmak sorun değil sorun arkanı döndüğünde başlıyor aslinda
0 oy
tarafından
Kız çık ağzının payını versene yoksa daha çok yemek yer senin pencereler çamaşırlar 
tarafından
Zaten öyle eşim en son eşine söyler yapcak birşey yok olmadı zabıtaya polise söylerim
0 oy
tarafından
Çamaşırlık yok mu eve as yapacak bir şey yok maalesef ama yaptığı çok yalnış
tarafından
Canım eve asmayla kurumaz ki küf oluyor ev havasız kalıyor biz hayatta eşimle dayanmayiz oyle
tarafından
Ben hem içeri hem dışarı asıyorum camlarda full açık sorun olmuyor
tarafından
Deterjan kokusundan rahatsız oluyoruz canım biz hemen tıkıyor esiminde benide
tarafından
Anladım canım
0 oy
(318 puan) tarafından
Sert bi dille uyar bak bakalım bi daha yapıyor mu nefret ederim öyle insanlardan 
tarafından
Söyledim canım insAllah anlamistir insansa ..
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Kız niye insan olamazlar anlamıyorum ben gecen halı yikadim serecem hemen alt komsuya mesaj attım halı serecem suzdurdum ama yine de suyu akar bir kaç damla camasirlarin seriliydi onları biraz geri cek kirlenmesinler diye kadın da hemen çekti öyle serdim 
tarafından
Aslında anlayışlı gözüküyor dokmuyorum etmiyorum diyor ama ne bilim
0 oy
(1,778 puan) tarafından
Bende çok kez gördüm benim altımdakiler yeri sildikleri suları şoovv diye aşağı döküyorlar, çok kınıyorum, ben en üst kattayım daha temiz su bile atmış değilim, bırak halılarım iyice suyunu süzmeden hatta biraz yaşlığı gitmeden bile asmam
tarafından
Halıda çırpıyor benim kapalı balkon hergun açıyorum cami pis oluyor hep balkonum
(1,778 puan) tarafından
Yıkamaya yollanıyor ne gerek var Halı çırpmaya, diyorum ya en üst kattayım hiç böyle hareketler yapmadım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 231 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ElvinHelin (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
25 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 327 göst.
0 oy
15 cevap 361 göst.
26 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Yonca00 (671 puan) tarafından soruldu