0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Kızlar kızım agustosta 1 yaşına basıcak hala gece mama için kalkıyor gece kesmemde bi sakınca var mı sadece ara ara vermek istiyorum en azından 2 yaşına kadar çünkü kilo alamıyor gece kesmemde sorun olur mu

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oğlum da tam bir yaşında bende bilmiyorum nasıl keseceğim mama veriyorum gece ya da sabaha kadar az az emiyor ne o ne de ben uyuyabiliyirum 
(48 puan) tarafından
Benimki hic emmedi canım artık gece kalkması mahvetti beni surekli uyanıp istiyor bende kıyamıyorum kararsız kaldım
tarafından
Benimde sütüm az cogunlukla mama verdim
(48 puan) tarafından
Ya aslında 2 yaşına kadar versem mi diorum kesmek istemiyorum sadece gece kesmek istiyorum oda kararsız kaldım canım
tarafından
Aslında gelişiminde sorun yoksa kesilsin deniyor da bende nasıl kescem bilemedim çok ağlıyor durmuyor :(
-Reklam-
0 oy
(73 puan) tarafından
Canım normalde doktorlarda 1 yaşından sonra gece beslenmesini önermiyorlar 
(48 puan) tarafından
Bizim doktor bisi demedi hatta geçen gitik veriyor musun dedi evet dedim tamam dedi canım bende bilmiyorum napicam
0 oy
(318 puan) tarafından
Hiç bir sakınca yok sağlığı ve gelişimi için daha iyi çünkü gece emen çocukta orta kulak iltihabı,diş çürümesi gibi şeyler olabiliyor ve uyku kalitesi düştüğü içinde çok iyi gelişmiyor ben baya araştırdım bütün Doktorlar bunun gibi şeyler söylüyor ve çoğu da 9 .aydan sonra kesin diyor bende 11 aylıkken azaltarak kestim çokta iyi oldu çok şükür..
(48 puan) tarafından
Insllah bende basarırım canım
tarafından
Nasıl kestin acaba su mu verdin isteyince
(318 puan) tarafından
Ya ben şöyle yaptım azaltarak kestim ilk gece 3 ikinci gece 2 sonra birer defa vererek kestim ondan sonra da bi kaç gece su verdim ondan sonra da alıştı çok şükür
Sabaha kadar ikimizde uyumuyoruk abartısız 10 dakka da bir uyanıyordu ve süt bittiği için daha çok ağlıyordu ayy ruh gibi oluyordum inan

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 138 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (283 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 12345ebe (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 160 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Linkin (18,884 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 95 göst.