0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Mesajı yeni gördüm ama ne kadar doğru bilemiyorum tabiki. Mübarek günde yardımcı olsak mı? Yoksa kandirmaca mı bilemedim. Sabah sabah okuduğum içinde pek anlamadım açıkçası. Bez mi istiyor bez parası mı :wassat:

Sizce yardım etmelimiyiz? Eşimle konusmalimiyim bu konuyu?

image

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kendini kanıtlama çabası var. Bana inandırıcı gelmedi Allahu alem. Sen hayrını Rabbin için yapıyorsun yine de yardım etmek istersen sevabını alırsın biiznillah
tarafından
Gerçekten ihtiyacı olan birine yardım etmek isterim.
-Reklam-
+1 oy
(10,836 puan) tarafından
Nedense ben inanmadim
tarafından
Bence de canım cevap vermeyeceğim. Zaten güvenemiyorum sende böyle yazınca hepten emin oldum. Yoksa söz konusu bir bebekse hepimiz yardımcı oluruz. Dünya malı dunyada kalıyor
(10,836 puan) tarafından
Ben geçen gün biriyle tanıştım kadının 5 kızı var eşi hapiste evi kira kadın merdiven siliyorum gerçekten çok muhtaç durumda ve inanirmisiniz o kadar ki utanıyor ki hiç bisey istemezmis  dışarıdan baktığında hiçte muhtaç gibi görünmüyor ama evine gittik durum içler acısı böylelerine ulaşmak lazım aslinda
tarafından
Allah yardımcısı olsun canım. Hayat herkese eşit davranmıyor. Çok zor bilirim. Küçükken annemle burlikte ogretmenimin evini temizleyeme giderdik...
(135,753 puan) tarafından
Hello ☺️☺️☺️
(10,836 puan) tarafından
Burdanda hello bebeğim nasilsin
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Telefonunuzun yazı stili nedir acaba çok hoşuma gitti 
tarafından
Temalar bölümüne tıklayıp yüklemiştim canım. Telefonun kendi yazı stili değil.  Daily planet sitilin adı canım
(1,831 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :)
tarafından
Rica ederim canım :)

İlgili bir soru bulunamadı

411,718 soru

12,394,427 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...