Dün sabah uyudum saat 6 idi. Çamaşır yıkadım. Yazliklarimi çıkardım evi topladım. Banyoyu wc yıkadım. Sabah erkenden gelip yüz kere kalk kalk diyen bir koca cidden kalkıp olduresim geliyor bu adam evde olduğu günler ızdırap. Duşa girdi sabah su sesi geliyordu. 1 saat önce uyandım . Yüzümü yıkamaya banyoya girdim ve manzaraya bakın. Beni sinirlendirip kendinden tiksindirip sonra Funda böyle Funda söyle diyor yaa Allah'ım şu mübarek günde yaa akillandir yada artık ne belası varsa ver. Cidden dişimi sık sık bunaldım yaa.
Temizlediğim her yeri dağıtıyor. Gözüme batıyor bh adam ya. Ne kadar pis mik.rop biri bu .
Bana sabır ver Allah'ım derdi veriyorsun dermanı nerde ? Nasıl adam olacak sevgi dolu biri olacak yaa? O günleri ölmeden gorebilecekmiyim? Ayy ağlama tuttu
Kızlar dualariniza annemede yer verirseniz sevinirim. Bir evi olsun . Gözüm hep arkada kalıyor Allah'ım bir ev nasip etsin. Nasipte var mı onu da bilmiyorum. Gece yazliklarimi çıkarırken ölmüş babama ağlaya ağlaya iş yaptım. Bayramları sevmiyorum ne yapayım sevemiyorum
Eksik bir yanım .
Neyse adama sinirlenecektim