bayram geldi babam başkasıyla evli annem başkasıyla iki çocuğum var devletten aldığım parayla bakıyorum dün borcum vardı onu verdim ve çocukların ihtiyacını aldım kaldı cebimde 400 TL para çocuğum 8 yaşında teyzesinin 200 TL almış harcamış gizlice çocuk aklı ve yapıştı yakama kardeşim 23 yaşında ver beni ilgilendirmez dedi ve ona 200 verdim ağlaya ağlaya bayram gelmiş bu çocukları gezmeye götürecek param yok anneme diyemiyorum zaten sormuyor onun dışında geçen ay oğlum yine 1000 TL almış evden gizlice çok aksi çocuk teyzesinin parası bu ve sağdan soldan toplayıp verdim ver beni ilgilendirmez dedi ağlaya ağlaya üzüntüden ödüm zaten çalışmıyorum o borcu bu ay kapattım cepte para yok dün bir arkadaşımla buluştuk biraz dertlerik ağladım ada güzel kadınsın her ay 1000 TL ekstra işini görür mü dedi ferah ne alaka dedim cevap ver dedi bağırdım sustu karışık isteyecek belli ki eve geldim herkes bir yere gitmiş bayram alışverişine çocukların babasına yazdım umursamıyor bile ben artık dayanamıyorum kötü yola mı düşeceğim bak kalbim acıyor çok gururum var kimseye diyemiyorum param yok içime ata ata hasta oldum ve ben sadece bir sene sabr ediyorum çalışma hayatım yok bu yüzden bazı sıkıntılar var ve sefillik çekiyor ben ve çocuklarım tam tersi evde fatura ödüyorum eve para veriyorum devletten aldığım la kimse sormuyor sen boşanmış kadınsın paran var mı kızım ne annem ne babam beni geçtim para umrunda değil de çocuklarımı hiçbir yere götürmeyecegim baba para vermiyor dava açtım yeni nafaka için ama o çocukları bana baktırıp gününü gün ediyor kızım baba baba diye ağlıyor oğlum birşeyler istiyor alamıyorum o baba diye ortada geziyor