0 oy
85 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
2 saat önce oğlum ağzını bir şeye vurmuş galiba ağzından kan geliyordu damagından geliyor sandım sonra yıkadım sildim 5 dakka sonra durdu biraz önce yine baktım emziği ağzı hep kan olmuş 1 yaşında 2 dişinin arasından geliyor damaklarından evde tekim babasına söylemeye de korkuyorum annemlerde oldu çünkü söylesem kıyameti koparır ne oldu çocuğa iftira bil e atar aileme bir daha göstermez o derece ailesiyle üstüme gelecek kadar kötü insanlar çok korktum arayamadim su verdim yıkadım peçete koydum çok şükür durdu çok korktum Allahtan evde yoktu şimdi yatırıyorum inşallah birdaha kanamaz sizce sıkıntılı bir durum varmı kanın çoğunu da yuttu dua edin ne olur Allah razı olsun şimdiden:(

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım hastaneye götür ne derse desin çocuğundan önemlimi ihmal etme lütfen 
tarafından
Kan durdu canım dem onu tanımıyorsun böyle birşey arıyor zaten anlarsa gerçekten çok kötü olur dua et ne olur birdaha kanamasın inşallah bir sıkıntı çıkmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annenlere laf gelmesin diye çocuk kan kaybı mi yaşasın yapma lütfen önemlidir belki 

Ayrıca ne demeye abartir anlamıyorum ozaman gitsin ise kendisiyle götürsün çocuğunu çok kiymetlise
tarafından
Kan durdu canım çoğunu yuttu zaten annelerdeyken bir anda ağzını vurdu oyuncaga duyarsa kıyameti koparır iftira atar sende dua et birdaha kanamasın bir sıkıntı olmaz inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,507,908 soru

24,612,546 cevap

364,149 kullanıcı

...