0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızımı elimden geldiğince hergün parka cıkarmaya basladım. Ama o uyurken eğer ortalığı toplamadıysam o uyanınca hemen karnını doyurup onu giydirip çıkıyoruz. Gelince onun banyosu benım banyom onun karnı doyması derken uyku saati geliyor. O uyuyunca 1 saat ev topluyorum :'( çıkması çok güzel oluyor ama her zaman toplu bırakamıyorum ya. Uyku saatlerimiz belli cünkü 3.5 saat içinde çikip gelip yatmamız ve beslenmemiz gerekiyor. 

5 Cevaplar

+1 oy
(51,805 puan) tarafından
benimki uyumuyo oyle evi toplayip cikayim diyede aliskanligim yok oyuncaklar hep yerde daginik seviyo kizim bende karismiyorum temizlik yapacağım zaman yada cok dağıldığı zaman topluyorum çünkü eve gelince.kaldigi yerden devam ediyo oynamaya 
(2,692 puan) tarafından
Aaa benim gibi biri :) çok sevdim seni birden :D
(51,805 puan) tarafından
sen beni sevince benimde birden kanim kaynamadi degil hani☺️☺️☺️☺️ mobilya magazasi gibi hersey oldugu yerde kalmiyo ben topluyorum arkamdan olanlar olmus esimde evdeyse hic toplanmiyo bide adam hep yatiyo uyukluyo gezince nolcak bilmem ☺️
(313 puan) tarafından
Aynen benimkide aynı annem gelince topluyor sürekli çocuk oynamıyor durmuyor daha gidip yerinden almayı bilmiyor keşke anlasa herkes bunu
(51,805 puan) tarafından
bizim koltukta yerde masada orda burda ayri ayri oyuncaklari var hepsiyle ayri oyun kuruyo sıkıldıkça oburune geciyo napayim onunda yasam alani bazen kiziyorum topla diye sinirle topluyorum heyheylerim tutuyo oda adet oncesi oluyo ☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Sabahtan yap kiz öğlene temizlik bırakmayı sevmiyom ben
tarafından
Temizlik değil ki. Evin dağınıklığı oyuncaklar biraz bulasık işte ortalık yani.
(22,067 puan) tarafından
Tamam iste canim onlari toplamak 10 dk
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Olsun ya bazende dinlen
0 oy
(2,224 puan) tarafından
Çamaşırım ütüm olmazsa toplu oluyor benm ya 
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Benimde normal nd roplune daginik oluyor amannm bosverrr

İlgili sorular