0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar annem kullanmadığım saç maskem var sana vereyim dedi. Kuaföre gittim sonra anneme uğradım. Eşimin yüzü sirke satıyor. Konusmuyor benimle. Elinde telefon mutfakta m.al gibi oturuyor. Allah belasını versin. Bayramda bile beddua ediyorum yaa kendime ve yaşadıklarıma bu sevgisizlige inanamiyorum tahammül edemiyorum. Ve açıkça birşey söyleyim mi? Aldatan kadınları gördüğümde eşinden boşan sonra ne yapıyorsan yap diye düşünürdüm. Şimdi aldatan kadınlara hak verdim. Cidden eş yüzüne bakmayinca, sevgi vermeyince, agladiginda bir omuz olmayınca, seni duymayinca, görmeyince, hep 2ci planda kalınca anladım evet. En kötü insan bile hak etmez diye düşünüyordum. Ama sevgisiz kalan kişinin gözünden bakmamisim aldatilan kişi için hep dusunmusum. Şimdi sevgisiz, kavga , kiyamet içinde kalınca anladım. Belki kinarsiniz beni bilmem . Eşine değer veren gözünün içine sevgiyle bakan saygılı olan evli çiftler görünce içim sızlıyor. Şuan biri gelip bana sevgi verse derdimi dinlesen bana zaman ayırsa, yüzüme gülse kanarim. Evlendigim günden beri sevgiye açım. Artık eşini aldatan biri gördüğümde aaa öyle şey olur mu ? Ayıp günah demiyecem. Belkide böyle düşündüğüm için mi böyleyim? Annem genelde yorum yapardı bende amann elalemden banane derdim. Ama illaki içten içe bir yorum yapıyor insan. 

Küçük bir ornek vermek isterim küçücük... Eşimle evlendigimden beri okadar düğüne gittik hiç dans etmedi benimle. Yeni evliyken okadar hevesliydim suslenirdim eşimin gözünün içine bakardım. Bana dediği " pist küçük" başka düğünde " orkestra ritim tutamiyor güzel çalmıyor oynayamam." Başka düğünde "amcam var ayıp olur." 

Yemin ettim birdaha dans etmeyecem diye. Kaynimim düğününde dans ettim mecbur yeminimi bozdum. Eltim yanlış anlar kesin beni kıskandı yerinden kalkmiyor der diye. Kaynima ayıp olmasın diye. Baskada dans etmedik diye 5 yıldır sadece 1 kere. Siz düşünün gerisini.. :dizzy:

İnsanın kalbinin dağılması çok zormuş be...



Konuyu dağıttım biliyorum. Konu başlığı ne sen ne anlatmışsın diyeceksiniz haklısınız :ermm:


Konumuza geleyim ozaman. Annemden saç maskesini alıp eve geldim . Maske sulanmış sıvı bir şekilde. Ve üstü sanki azıcık kopurmus gibi. Bozulmuş mu oluyor ? Ki bence bozulmuş. Sorumun cevabını bilipte yinede post acmama ne dersiniz peki :unsure:


image


6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maskeyi bilmem de senin kafa baya bi bozulmuş Allah yanlış yaptirmasin 
tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah Funda sen çok tatlı bir bayansin. Çokta samimi olduğuna inanıyorum. Ben seni istesem bile linç edemem. Bana göre çok temiz bir kalbin var. İnşallah o mutluluğu yakalarsin
tarafından
Çok teşekkür ederim canimm yaşadıklarım beni çok bunalttı. Yorumun beni mutlu etti sağol bitanemm ❤️❤️❤️
0 oy
(3,950 puan) tarafından

Seni kafa gitmis bacım :angel:

tarafından
Doğru valla :( içimi bir Allah biliyor
0 oy
(3,812 puan) tarafından
Kız bacım nolursun az yaz kız okumak istiyorum bu saate merak ediyorum üşeniyorum kıııızzz :D
tarafından
Hahahhh kız valla bu kısa yazmış halim. Yazarken aklıma neler neler geliyor hepsini yazmıyorum hahahah :)))
(3,812 puan) tarafından
Valla hep görüyom postlarını aslında çok severim okumayı ama yoruluyom kardeş ya shshdhf :D
tarafından
Haklısın canım yorulmakta bende lafı çok uzatiyorum :D
0 oy
tarafından
Kuzum maske ne alaka anlamadim ama Allah yardimcin olsun dogru yoldan şaşırtmasın
tarafından
Şimdi açıp baktım maskeye bozuk gibiydi. Tam emin olamadım sormak istedim
0 oy
(3,490 puan) tarafından
Bozulmamış olabilir, yağlı bişeyse bekleye bekleye katı kısmı alta çökmüştür,yağı üstte kalmıştır,ya da fsrklı yoğunluktaki içerik aynı şekilde kümelenmiştir. Kokusu kıvamı vs normalse sağlamdır. Yine de içine sinmemişse kullanma. Eşinle ilgili duruma üzüldüm. Keşke kıymet bilip değer verseler eşler. Aldatma meselesine gelince bu karşıdakinin hak edip etmesiyle alâkalı değil bence, kendine saygısı olan kişi aldatmaz her ne kadar eşi insan gibi davranmasa da. Sevgi saygı beklemek en doğal hakkımız insanız ama namahremden olmaz. 
tarafından
Eş öyle degersizsin gibi davranıyor ki insanin kendine olan saygisi bile kalmıyor. Babasız büyüdüm sevgi nedir bilmiyorum. İtilip kakildim. Yüzüme bakmayan bir eşim var.
tarafından
Şunu da ekleyim. Okadar zaman otur kahve icip sohbet edelim derim sohbet bile etmez 11 gibi gidip uyurdu. Şimdi yeni telefon aldı diye halen mutfakta saat 1 olmuş. Şimdiye bayilmasi lazımdı. Bana gelince çareler çaresiz. Anlatabiliyormuyum canım. Bir sohbet yaa çok mu zor :'(( bende burda kafam dağılsın diye post açıyorum.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 88 göst.
28 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Sever (1,763 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 25 göst.
2 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Oylesinebiriiste (1,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
2 Şubat 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yagmur1265 (3,063 puan) tarafından soruldu

384,808 soru

11,510,654 cevap

35,171 kullanıcı

...