Kizlar anlatmiycaktim ama anlatacak kimsem de yok var yok gibiler kizlar ben 1 ay oldu dogum yapali 1aylik oğlum ve 4 yaşinda da kizim var kendim azerimkyim ilk defa genel sohbete yaziyorum . İlk defa birilerine bisey anlatcam . Cunki dayanamiyorum . Bir aydir ki daha kırkım cikmadi ama eşim beni ilişki kurmamizi istiyor ama hic boyle biri deyildi . Hatda hamilelik boyunca bebeye zarar gelir deye iliskiden kacardi . . İlişki zamani da oyle oldu bitdi yapardi ve haftalarca yanima gelmezdi . Ama bu 1 aydir ki cok istekli . Ve dün cok fena istekli idi nerdeyse günah oldugunu bile düşünmüycekti o derece yaklasmaya çalisti ama ben uzak tutdum . . Ve dün kendini rahatlatdigini söyledi lavobada .. .bende bisey demedim cunki o isteyini anca boyle gecire bilirdi . Nesye bu gün akrabalara gidip geldikten sonra .... Kesdiyimiz eti dolapa koymak icin kesmeye yardim etmedi . Benimde bebeyim durmuyir evler felan darma dagin kendim uykusuz ve ac ..... Yardim etmedi diye bende dedim ki bu et boyle kokcaksa kesmeseydin atsaydin bari hayvanlar yerdi . Ve surekli telefonla oynuyor ama oyun . Birde dedim ki burak şu telefonu her dakika telefondasjn dedim .ve bu kelmem üzerine bana şunu dedi kes sesini anani s&&&&&& im ilk defa bu lafi dedi ve sonra herseyime karisip durutorsun yeter felan dedi olayi büyütdü ve bana bir tokat vurdu kolumnan oyle bir vurdu ki 1 aylik bebeyim sesine tiksindi ne yapacagim bilmiyorum akil verin kafayi yiyorum acik morele ihtiyacim var yıkıldım bayram günü