Canım benim normal doğum görünüyordu hep, çatın çok müsait zor olmaz diyordu. Çok da ilgiliydi doktorum Allah bin kere razı olsun. Gündüz suyum gelmeye başladı benim sızıntı halinde doktorum muayene etti son ana kadar bekleyeceğiz tüm yolları deneyeceğiz normal olması için dedi. Yalnız kendi sancım gelmedi o gün, ertesi gün sabah yatışım yapıldı. Saat 9da suni sancı verilmeye başlandı, akşam 6ya kadar.. son dozda verilmesine rağmen ben ne sancı hissettim ne de açılmam oldu. İlginç ama ben kolumda serumla sürekli gezdim, bu arada sancı veriyorlar tabii. Yeni doğum yapan bir bayanın odasına filan gittim hatta, kurtluyum zaten orda da duramadım :))) Sonuç olarak mecburi sezeryan oldum, çünkü kızımın suyu bitme noktasına ulaşmıştı, doktorum çok çabaladı keza ben de öyle. Ama olmadı, hayırlısı buymuş. Sana tavsiyem hiç stres yapma, ben çok rahattım, o gün yanında seni güldürecek sana moral verecek insanlar olsun. İnan ben Güle oynaya suni aldım, Güle oynaya doğuma girdim, çıkışta salya sümük tabi :)) acıdan filan değil, duygu yoğunluğu işte :) sonrasında da çabuk toparlandım, hemen ayaklandım. Hep hayırlısı diye dua et kuzum, kolay doğum iste Rabbimden. Stres yapma, heyecan olacak zaten. İnşallah çok güzel bir doğum hikayen olur da yazarsın biz de okuruz mutlulukla, dualarım seninle ❤