Kızlar bnm 2 abim de nişanlı babam yerleri evi bahçeyi faln sattı 2 buçuk 3 tirilyon a yakın para aldı para almadan önce abimgile çok iyiydik giderdim ana onlar evime gelmezdi evime neyse büyük abim sorunlu biraz nişanlısının annesi babamda para var ya ayrı ev istiyor babam yapamam dedi 5 tane çocuğum var dedi benim abim bana küstü konuşmuyor bile nişanlısına altın bilezik aldı babam ev yaptırıyor araba verdi satın eşyanızı alın evlenin dedi bu ara bana bı 50 bin verdi gelinin istegi bitmiyor herseyin en pahalisini istiyor herşeyim en güzeli olacak diyor bu ara babamda yokken en uygun neyse o derdi şimdi değişti kurutma makinesi bile istiyor fuzuli masraf babam yapamam dedi ama yapacak kız evi istiyor kız evi bişeye karışmam dedi herşeyi siz alın dedi annesi demiş babam kabul etti ama o parada benim de hakkım var ben isteyince abim sürat yapıyor konuşmuyor hepsi kendinin olacak sanki babam da bı 50 bin verdi o kadar paranın içinden eşimle durumumuz gayet iyi durumda verdikleri parayı 4 ayda kazanıyor zaten hiç sıkıntı etmedik ama tavrı hiç hoşuma gitmedi diyor nişanlısı dolduruyor diyor bu ara eşim bu tavrı devam ederse Ekim de düğünü var verdikleri 50 bini altın yapıp takacam diyor babama da gidip söylerim diyor en mutlu gününde yapacam diyor ne yapmalıyım