0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ailem bugüne kadar kimseden destek görmemiş herkes onları incitmis zor zamanımızda ne aradılar ne sordular ben doğmadan önce de ben doğduktan sonra da seçtiler hep bizi. Ben evlendim yaylada oturuyorum annem gil Bayram diye eski mahallesem komşuları aramış onların da bulunduğum yerde evleri filan var kızına uğrariz demişler bende kizdim kimsemiz kalsaniz olmezsiniz zamaninda sizi hiç yerine koyan insanlara neden hala muhattap oluyorsunuz dedim ama kimsemiz yok diyorlar herkesten inanılmaz kazıklar yedik yetmiyor gibi muhattap olup benim başıma sariyorlar ben ne dicem bu insanlara ben insanlardan kaçtıkca millet burnummun dibine giriyor anamın babamin evine bir kez olsun gelmeyenler bana gelmek için sıraya girmiş sinirlerim bozuldu 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki ağız üstü öyle ugrariz demişlerdir.
tarafından
Numaramı istemişler
tarafından
Sen de açma tanımadığın numaralari
-Reklam-
0 oy
(13,608 puan) tarafından
Açma kapıyı 
tarafından
Numaramı istemişler
0 oy
(4,317 puan) tarafından
Numarani istedilerse kabul etmek zorunda degilsin bacım..bahane uydur bir iki sonra aramazlar zaten.
0 oy
tarafından
Sonrdan verilen kıymetde bir menfaat ararım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 60 göst.
21 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 45 göst.
0 oy
8 cevap 449 göst.
12 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde halimegokmennn (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 547 göst.

411,064 soru

12,373,076 cevap

42,565 kullanıcı

Kategoriler

...