0 oy
123 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,529 puan) tarafından
Bir tanıdık var bebeği gece 12 de uyuyormuş sabah 10 da uyanıyor sonra öğlen birde uyuyup 4 te geri uyaniyor ve gece 12 ye kadar uyumuyor. Gece de asla uyanmaz uyurmus çok güzel ya bende öyle isitiyorum :((( benim kızım gece 20 kere uyanıyor :( ve 4 kere uykuya yatıyor günlük onlar çok uykusu gelse de uyutmuyormuş ama benim kızım emerken uyuyakalir o yüzden bu düzeni saglayamam malesef sizinkiler nasıl günde kaç uyku yapıyor 

9 Cevaplar

0 oy
(6,307 puan) tarafından

Kucum 2.5 yaşında büyük 4 yaşında hala gundr 1 kez uyuturum uyku iyi ya hem onlar hem benim için :D

Saat 2 gibi uyurlar 4 gibi kalkarlar birde alsam 9.5 10 gibi uyur sabah 7.5 da uyanırlar 

11 aylık  çok da küçük değil alistirabilirsjn yoksa senin için sıkıntı 

-Reklam-
0 oy
(8,393 puan) tarafından
11 aylık oğlum gece en geç 11 de yatar bazen erken yatar 11 de yattığı zamanlar sabah 10 a kadar uyuduğu oluyor benle birlikte 9 uyursa sabah 9 gibi uyanır benimki öyle erken uyanmiyo pek 
0 oy
(887 puan) tarafından
Çok şükür kızımı takip ederek onun düzenine kendim ayak uydurdum  eğitimla falan zorlayıp kendi düzenime onu uydurmadım sabah 9 da uyanır kahvaltı yapar oynar 11 buçuk gibi uyur 1 de uyanır 6 ya kadar beraberiz yemekdi meyveydi oyundu  6 dan sonra bi 30 dakikalık şekerleme yapar sonra uyanır babasıyla oynar 10.30 gece uykusu artık sadece suya uyanıyo uyanmasada ben gece uyandığımda içirirm bu arada kızım 11 aylık
(2,529 puan) tarafından
Emziriyor musunuz benim kızım emmek için uyanıyor karnı acikiyo
(887 puan) tarafından
Evet emziriyorum akşam yemeğini gece kaşık maması veriyorum yatmadan 1 saat önce uykuya da emerken dalar zaten geceleri nadir emmek  için uyanır ama 1 kere suya kesin uyanır adana sıcağı napsın kızım gecesi ayrö gündüzü ayrı yakıyo
0 oy
(1,926 puan) tarafından
11 aylık ikizlerim var çılgınca geçiyor günlerimiz. Allah eksikliklerini göstermesin ama bu ara coştular 
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Gunduz uyutma aksam 9da uyut daha mantikli
0 oy
tarafından
Bizimki iki uyku yapıyor gece de kesintisiz uyuyor gece beslenmesini kendisi kesti 7.ayından itibaren. Ama gündüz uykusuna engel olamıyorum bazen üç uyku yapıyor ama ikişer üçer saatlik. Uyumak isteyen bebeğe engel olunamıyor maalesef ama gelinin en önemli iki temel basamağı beslenme ve uyku. Bu iyi bir şey bırak uyusun
(2,529 puan) tarafından
Ben hiç uyutmam falan demiyorum ne zaman isterse hep uyutuyorum zaten emerek uyuyakaliyor da gece acikmiyor mu benim kızım bide dış çıkarıyor şimdi gece sürekli ağlayarak uyanıyor emiyor mu senin ki
tarafından
Hayır emmiyor mama ile besleniyor. Acıkmıyor gece birde besliyorum en son ben uyurken onda da uyanmıyor yarı uykulu içer uyur  sabah altıda da uyanıyor
0 oy
(3,485 puan) tarafından
8 aylık bütün gün sadece yarım saat uyudu bugün, gece de zibilyon kere uyanan bi bebek, gündüz uyutmayalım da gece deliksiz uyur diye hayal ediyorsan üzgünüm o iş öyle değil. Çocuğun ritmine uyuyoruz yapacak bişi yok. Uykusu olan çocuğu zorla ayakta tutarak eziyet etmeyi de benim vicdanım almaz. Gece 12de uyur mu bebek ne yazık ona, 22den sonra sadece uykudayken salgılanan kritik hormonlar var, mahrum kalıyor zavallı, üzüldüm onun için. 
0 oy
tarafından
14 aylık oğlum günde 2 kere uyku yapıyor bazen 3 bile oluyor 
0 oy
(622 puan) tarafından
13 aylık gün içinde 2 uyku yapıyor ama asla düzeni yok birbirinden saçma saatlerde gecede sabaha kadar meme açık yanımda emzik gibi emerek yatıyor boylrde saçma ve iğrenç herşey o dediğinizden bende istiyorum 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 96 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 3,237 göst.
15 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 86 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.

410,726 soru

12,358,408 cevap

41,260 kullanıcı

Kategoriler

...