0 oy
114 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (791 puan) tarafından
Bir yere gidiyoruz hersye elleyip yıkıyor asla oturmaz çay içmeye gitmeyi korkuyorum ya bir an dalıyorum öyle bir tokat atar ki sanki bana bir büyükmuş gibi Tokat yerim yada yüzümüzu çizer acayip yaramaz bn nasıl bunu sakinleştire bilirm asla oturarak bişey yemez içmez evin içinde dolaşır yer döker 

2 Cevaplar

0 oy
(4,424 puan) tarafından
Ya çok özür dilerim su tokay atar kısmına çok güldüm çok sinir bozucu ama gözümde canlanınca bi an gülesim geldi ")) çocuklar surkeli sendromlara girip girip çıkıyorlar valla ya da atak dönemi falandır belki hırçın çocuk çok zor ve birde surkeli ağlayani benimkiler sağolsun hepsine sahip çıldırıyorum evde de sokakta ds
(791 puan) tarafından
Valla kız öyle bir dalıyorum o dalgınlıkla öyle bir vuryorki sanki babası Tokat atar gibi bide gülüyor üstne ben ciddi duruyorum
(4,962 puan) tarafından
İzin verme canım öyle alışır hayırlı bilsin bnm oğlum da 18 aylık bazen yanlışlıkla severken hızlı severse hemen üzülmüş gibi yapıyorum sariliyo yavaş yavaş ogrete ogrete anliyolar
(4,424 puan) tarafından
Oyuncaklarla da anlatabilirsin oynarken durup dururken sende bi oyuncağa tokat at sonra kendi duygu ve düşüncelerini oyuncak öyle hissetmiş gibi söyle bu tarz sahneler canlandırarak oğluna doğruyu yanlışı aşılayabilirsin
-Reklam-
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Telefon verme, internetten video asla izletme. 

Tvde ki izlenen kanallara dikkat et. 

Yanında konuşulanlara dikkat et.

Çok bağırma. 

Belirli bir yere otur ve oraya gelince o yemeği yiyeceğini ona göster. Gerekirse aç Bırak ama asla belirlediğin yerden başka yerde yemek verme. 
(791 puan) tarafından
Kız hiç TLF TV izleemez zatn vermiyorum ama yemek konusunda okdar yorucu laf yiyorum evdeki insanlardan

İlgili sorular

0 oy
70 cevap 1,124 göst.
7 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 205 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 117 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Damla... (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.