0 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde (17,398 puan) tarafından
12 gram bilekligim vardı eğilip kırıldı bozdurup yenisini alacam ama hiç anlamam öyle şeylerden yaa ne kadar işçilik keserler üstüne kadar koymam lazım bilmiyorum. Bana fikir verecek olan var mı şunu al şu sağlamdır bende var memnunum diyebileceginiz bileklik modelleri falan. Ya da çeyrek alıp bileklik mi yaptirsam diye düşünüyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(4,087 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Saman yolu diyorlar onlar çok güzel ince kalın gramına göre bi şey alırsın ya da üzerine koyabilirsen sepet örgülü var onu da günlük taktığım zamanlar oldu hiçbir şey olmuyor ama o 15 gram falandı 
(17,398 puan) tarafından
Kız benimki samanyolu zaten içinde köprü gibi işçilik var onlar bükülüp kırıldı
(4,087 puan) tarafından
Yok canım köprü gibi değilde düz olanlar var ya uzay yolu mu diyorlardı acaba onlar sağlam bende gördüm o dediğin işlemeli hemen ezileceği belli zaten onların bi de İtalyan ezme diyorlar ya bu yıl moda kolyesi de var onlara bak
-Reklam-
0 oy
(135,100 puan) tarafından
12 gram bilekligin kac ayar
(17,398 puan) tarafından
22 ayar canım
0 oy
(325 puan) tarafından
Modeline göre değişir işçiliği
(17,398 puan) tarafından
Samanyolu bileklik var ya modeli ondan
0 oy
(211 puan) tarafından
Benım de bılezıgım vardı bozdurup ince bilezikler varya ondN alcktım cok istediler ustune zarara giriyorum dıye bozdurmadm. Sen mecbur bozdurcksan o ince bilezikler alabılırsn 9000 tl dı satarken işçilik kesmıyolar onlardn dıye bılıyorm
tarafından
ajda bileklik veya kibrit copu diyorlar bugun sordum guya isciliksiz yinede abarti bir gram hesabindan farkli fiyat verdi yani onlarada iscilik aliolar:)
(17,398 puan) tarafından
Ince bilezik almam ya o da eğrilir
(325 puan) tarafından
Aaa ondandamı alıyorlar işçlk
tarafından
evt canim diorum ya hesaplayinca verdigi fiyatin cok alti cikio:)
0 oy
tarafından

benim bilegimde samanyolu var 1 yildr hic cikarmadim 10 yilda goturur cok saglam:)

(17,398 puan) tarafından
Benimki de samanyolu ama ortasında model var o modeller kırıldı
tarafından
yok benimki full samanyolu.
(17,398 puan) tarafından
Fotosunu bulsaydım atacaktim da bulamadım bavulu karıştırmak istemedim bu saatte

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 121 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 244 göst.
29 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 493 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hemdemm (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 279 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,725 soru

12,358,344 cevap

41,253 kullanıcı

Kategoriler

...