Size yazmıştım eşimle tartışırken kaynım araya girid bana vurdu diye, dün çok ağladım çok zoruma gitti dedim beni başka birine dövdürdün dedimsesini bile çıkaramadın müsaade ettin bana hakaret küfür etmesine karımla ne yaşarsam yaşayayım senn hadiidne değil diyemedin dedim, sol kulak üstü az bişi şiş ve belirsiz bir morarma var gördükçe ağlıyorum katlanamıyorum eşime bana okadar şey yaptn seni boşamak aklımdan geçmedi ama bunu kaldıramam seni sırf bu yüzden boşarım dedim oda yeminler ediyor ben görmedim sana vurduğunu duyncada niye yaptn deidn ama öyle kızarak flan değil sakince söylüyor aptlavar karşısında, akşamda yatağa geldi bana sarıldı ben seni çok seviyorum dedi bende ittim ben seni sevmiyorum dedim beni çok kırdın incitttin öpmek istedi ittim git yanımdan dedim bu kadar ı nefret ediyorsan dedi evet dedm kaldıramıyorum dedim ortada bunu yapacak bişi yoktu çünkü kalk dondurma yiyelim diyor ya çıldırıyorum resmen başkasın bana vurmasına engel olmadığına beni sevme böyle gel başanalım dedim çocuğu vermem diyor bdne vermem ona napıcm