0 oy
938 göst.
Diğer kategorisinde (3,098 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Size yazmıştım eşimle tartışırken kaynım araya girid bana vurdu diye, dün çok ağladım çok zoruma gitti dedim beni başka birine dövdürdün  dedimsesini bile çıkaramadın müsaade ettin bana hakaret küfür etmesine karımla ne yaşarsam yaşayayım senn hadiidne değil diyemedin dedim, sol kulak üstü az bişi şiş ve belirsiz bir morarma var gördükçe ağlıyorum katlanamıyorum eşime bana okadar şey yaptn seni boşamak aklımdan geçmedi ama bunu kaldıramam seni sırf bu yüzden boşarım dedim oda yeminler ediyor ben görmedim sana vurduğunu duyncada niye yaptn deidn ama öyle kızarak flan değil sakince söylüyor aptlavar karşısında, akşamda yatağa geldi bana sarıldı ben seni çok seviyorum dedi bende ittim ben seni sevmiyorum dedim beni çok kırdın incitttin öpmek istedi ittim git yanımdan dedim bu kadar ı nefret ediyorsan dedi evet dedm kaldıramıyorum dedim ortada bunu yapacak bişi yoktu çünkü kalk dondurma yiyelim diyor ya çıldırıyorum resmen başkasın bana vurmasına engel olmadığına beni sevme böyle gel başanalım dedim çocuğu vermem diyor bdne vermem ona napıcm 

23 Cevaplar

0 oy
(1,569 puan) tarafından
Elleri kırılsın kaynının.deliriyorum böyle şeyleri duydukça .eşine de Allah akıl fikir versin 
-Reklam-
0 oy
(2,951 puan) tarafından
O sana vururken send Roma vursaydin ama bir tane değil defalarca eline aldığını kafasına kafasına vursaydin kim oluyormuşta sana vuruyor adi ******** pezevnk gavat eşine asla yüz verme asla eğer biraz erkek olsaydı  buna müsade etmezdi 
(3,098 puan) tarafından
Eşi araya girdi falanda önemli olan onun buna teşşebus etmesi haddi değildi elime geçeni fırlattım ama yine yedik o yümrugunneye yarar o eşim olacak olanda sözde savunmuş ta beni kızmışta ne
0 oy
(800 puan) tarafından
Esin adam değilmiş kendisi yapiyor birde kardesine dovduruyor sen benim karima nasil dokunursun diye ortaligi yikmasi lazimdi. Kocandan bi yol olmaz birsey bekleme ondan evdekine dayilan baskasina kedi gibi ol. Kaynin evli mi bekar mi bilemiyorum ama senin kocan onun karisina bisey yapsin bak neler yapar kocana

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 2,157 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 196 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 595 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.

410,139 soru

12,332,063 cevap

39,252 kullanıcı

Kategoriler

...