0 oy
1,259 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Şimdi akşam kuzenimin kınası var aynı zamanda kizkardesimin görümcesi oluyor 

Şimdi eşim böyle şeylerde malesefki takıntılı biri nefret ediyorum bu huyundan 

Bize kart göndermediler 

Eşimi kardeşimin kocası aramadı da hem bayram için hem düğün için davet etmeye 

Mesaj da atmadı 

Bu benim ki şimdi diyo sen git ben gelmem 

Sinirlerim alt üst oldu ben napim bu adamı ya 

Bana diyo ki beni adam yerine koymadılar 

Bu halamla eniştemle de limoni hep 

Olaylar eskiye dayanıyor 

Ben napim şimdi ya çok canım sıkkın 

45 Cevaplar

+12 oy
tarafından

Kocani seni adam yerine koymayip kart gondermyorlarsa 

bayram inizi da kutlamamislarsa 

Hangi yuzle gidcn 

Kocan hakli valla sana hayret ettim pesss

tarafından
Hayır kutlamadılar valla birde su var şimdi benimki gitmese dicekler ki hi memet yine yaptı yapacağını
Zaten ailem de hep haksız görüyo adamı herkes te ben aralarında kalmışım hep vallahi bizim aramız iyiyse de kötü oluyoruz
tarafından
Çok haklısın valla içimden geçeni yazmışsın
tarafından
post sahıbı bu yoruma ragmen hala anlamamış ne dedıgını hala dıyor kı esımı haksız gorcekler kım ne dıye kım ne dusunur diye degil her zaman haklı olanın yanında olursan hıc sorun yasamazsın ben olsam asla gitmezdim kuzenimın oglunun sunnet dugunu oldu cok sevmem ben gıtmek ıstemedım ama esım dedı evimize kadar kart getırdı ayıp olur yarım saat gıdıp gelelım dıye emın ol adam yerıne konuşsa esınde senden once gıdelım derdı adam hakli hıc bosa yere baş arıtma aılende konusursa musade etme sustur esım haklı de kessinler seslerini
tarafından
Gitmedim zaten sorana da çağirmadiniz dedim eveleyip gevelediler
Nolcak kendilerini bi şekilde haklı görecek halalarm diğerleri vs
-Reklam-
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Kart vermedilerse sen niye gidiyorsun 
tarafından
Napim kuzenim kızla samimiyim gitmesem ayrı laf söz olacak
0 oy
tarafından
Hem kart gondermemisler hemde aramamışlar ve mesaj atmamislar. Eşin gitmemekte haklı bence
tarafından
Bilmiyorum hala tartışıyoruz sen git bugün gelsem bile yarın gelmem diyor
tarafından
Eşim hiçe sayilmışsa birak esimle tartismayi ben kendimdw gitmem. Kuzenim eşimden değerli değil
tarafından
Anladım canım haklisiniz zaten diyor bi kere benim yanımda olmadın diye
tarafından
Bak üzüldüm. Herkes gidecek kendi hayatini yasayacak olan sizin huzurunuza olacak. Boşver eşin ne dediyse oyle yap bence
tarafından
Orası öyle.ben hep elalem için tartıştım ne oldukları beli zaten yine de esimin yanında durmadım o ise asla ezdirmez ailesine karşı vs
Bak bu halam bize geldi doğum yaptigimda esim hoşgeldin dedi sesini çıkarmadı ne hayırlı olsun ne hosbulduk adam ondan sonra taktı iyice
0 oy
(953 puan) tarafından
sen gideceksen git yazdıklarından kocan maalesef ki hakli
tarafından
Bilmiyorum valla canım
0 oy
(11,929 puan) tarafından
Bacım adama da hak vermeliyiz eskiden olayşar var diyorsun. O adamın da bir yere gitme yada gitmeme kararı alabilir. Sen hazırlan git. Soran olursa da rahatsız diyiverirsin. Kavgaya huzursuzluga deymez 
tarafından
Öyle yapım en iyisi
0 oy
(3,996 puan) tarafından
uzak akraba olsa evet hakli olabilir ama kuzenin kinasi icin davetiyeye gerek yok , ev sahibi sayilirsiniz  zaten 
tarafından
Bende öyle diyorum sen kuzenisin ben uzak oluyorum diyo
(13,304 puan) tarafından
Tek mantıklı cevabı vereni gördüm maşallah kuzenimin düğününe gitmek için davetiye beklemem zira
0 oy
(7,930 puan) tarafından
O konuda bende çok hassasım .Kart göndermedilerse , arayıp çağırmadılarsa asla gitmem.
tarafından
Bilmiyorum ben takılmam kız gel.dedi zaten kardeşimden dolayı sürekli dilimizde
Elli defa dedim kart gonderin arayın diye aramadılar da gondermediler de ben adamı biliyorum
0 oy
(219 puan) tarafından
Valla bacım kart vermedilerse ve davetde edilmediyseniz eşin gitmemekte haklı yani böyle bı durumda eşimden önce ben gitmem yani
tarafından
Canım kızla samimiyiz grup var orda konuşuruz hani ben beklemem zaten gideceğim yer ama eşim takılıyor
0 oy
(15,854 puan) tarafından
Iyide davet edilmediğiniz yere niye gideceksinki. Kocan hakli. Kusura bakma. 
tarafından
Anladım kızlar herkes aynı şeyi demis ne bilim.ben takılmam öyle şeylere
(15,854 puan) tarafından
En azindan whatsapptan bi kart fotosu falan da atmadilarsa gitme bence. Benim kocam takmaz böyle şeyleri ama kart gelmezse yada aranmazsa ben gitmem   kocamida yollamam.
tarafından
++ valla bide kendi uyarmış kart gönderin diye ona rağmen gondermemisler adim atmam yemin ederim esimi de kimseye rezil etmem ne öyle istenmeyen tüy gibi
(15,854 puan) tarafından
Aynen valla. Davetiye olmayan yere gitmek bana çok mantiksiz geliyor. Isteseler zaten davet ederlerdi demi.
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Şimdi yakin akrabalarda ve ayni zamanda iletişim sorunu olmayanlarda kart göndermeye gerek yok yetmemiş olabilir veya herkese.. zaten böyle birseyde tüm hazirlik aşaması dahil olursunuz.Ancak arada mesafe varken kart gönderilmediyse yada telefon edilmediyse esin haklı zorlama...

Ama kuzenimle samimiyim diyorsun ona söyle arasınlar eşinede birsey deme kuzenini de güzelce tembihle benim kuzi nerdesin sen  ya kuaförde gelmedin hadi çıkın gelin siz düğün sahibi sayılırsınız erken gelin vs desin sanki hiçbirseyden haberi yokmuş gibi
tarafından
Kuzenimle iyiyim kardeşimden ötürü sürekli benle iletişim halindeyiz eşim bacanak aramadı davet etmedi kart da göndermedi dedi zaten herkes haklı bulmuş eşimi ben takmayalım böyle şeyleri diyorum
(4,223 puan) tarafından
Tamam işte bacanak yanındayken arasın kuzeninde hoparlör açsın gayet planlı erkekler anlamaz ..siz yapın
0 oy
tarafından
Eşin haklı canım çaya çorbaya mu gidecen davet edilmedigin yere  
tarafından
Anladım canım
0 oy
(3,613 puan) tarafından
Ben: kuzen falan filan Bir günlük eğlence için kocamı kırmam hele hele böyle bi konu da haklı adam 
tarafından
Anladım canım
0 oy
(232 puan) tarafından
Ben olsam eşimi götürmeye çalışmazdım kendim de gitmezdim. Sonuçta arada sen varsın senin hatrın için de olsa bi şekilde söylemeleri lazım eşin çok haklı. 3.kişiler içinde huzursuzluk yapma. Sen ayıp olcak diye girmek istiyosun ama asıl ayıbı onlar yapmış
tarafından
Anladım canım haklısın
0 oy
(113 puan) tarafından
E burada eşin haklı kimse davet etmemiş ki
tarafından
Öyle valla ne bilim arada kaldım
0 oy
(318 puan) tarafından
Eşin çok halkı onu adam yerine koyup haber bile vermemişler ben olsam bende gitmem sen eşine değer vermezsen kimse vermez canım 

Benim abimin kızı evlendi ki onlarda 24 saatlik yoldalar çağırsalar bile gidemem ama yinede abim aramadı diye kırıldım ve yiğenime söyledim insan bi arar gelmesek bile söyler aileyiz sonuçta ,normalde her zaman da konuşurlar çokta severler birbirlerini .
tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Kocan son derece haklı hiç olmadı ara kuzenini eşim boyle böyle diyor de çok haklı niye kart gondermedinjz de hadi dügun hazırlığından bayramlaşmayı unuttular diyelim ama kart göndermeleri lazımdı 
tarafından
Ayn canım ne bilim olan oldu artık
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Şahsen kocami adam yerine koymayanla muhattap bile olmam bide kizla samimisin sna en basta vermesi lazim bence boswer hic aranida bozma yani canim 
tarafından
Anladım canım
0 oy
(4,427 puan) tarafından
Esine helal olsun sen git ben gitmem diyorsa benim esime boyle davransalar ve kart vermeseler deil kendisi beni ve cocuklarimida asla yollamaz
tarafından
Öyle dedi valla
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Bence eşin sonuna kadar haklı canım çağrılmadığı yerde ne işi var bende olsam soranlara kim olsa gitmem çağrılmadığım yerde işim yok derim 
tarafından
Anladım canım
0 oy
(211 puan) tarafından
Sen ayıp olmasın diye gıdıcem dıyonda sana kart vermemsler onlar ayıp etmıs Bn olsam gitmem. Aranızda kı samimiliği bılmıyom ama 
tarafından
Anladım canım gitmicem

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 374 göst.
30 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,289 puan) tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 1,424 göst.
4 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,711 göst.
30 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 918 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,466 soru

12,386,200 cevap

43,535 kullanıcı

Kategoriler

...