0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (7,762 puan) tarafından

Doğum yapalı 6 gün oldu eve geleli 3 gün eve çıktığım günü büyük oğlum hastalandı  benden kucak istedi dikişlerimin yüzünden alamadım kucağıma :'(okadar zoruma Gitiki öğünden beri herşeye aglayasim geliyor TV izlerken bile ağlamak geliyo icimden ama aglayamiyirum ilkinde böyle bişey olmamıştı sanki çok doluymusum gibi bi his var ama hiç bişey yok herşey çok iyi allha şükür eşimle tek bakıyoruz yardım etcek kişi çok varda yok işte belkide ondan bu duygu karmaşası offff geçer demi bu durum geçicidir yani dimi ;)

14 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Kimseye ihtiyacın yokki aşkım senin sen zaten çok güzle bir anasin<3

(7,762 puan) tarafından
Yaaa çok çok teşekkür ederim ♥️ sende çok güçlü ayaklarının üstüne sapa sağlam basan koca yürekli bı anasin ♥️♥️♥️
tarafından
Kandirma beni baci
(7,762 puan) tarafından
Niye kandırıyor kız çok güçlü sun sen farkında değilsin sadece onca darbelere rağmen dimdik ayakta sın
tarafından
İplik gibiyim uflesen ucucam
(7,762 puan) tarafından
Sen kendine oylesin ama karşıdan tüm zorluklara karşı Dimdik duran eşini çocuğunu bütün zorluğa rağmen ayakta tutmaya çabalayan bı kadınsin unutma balım bunu
-Reklam-
0 oy
(228 puan) tarafından
ayy bnde hastanedeyken oglum yanima geldi dikislerime degmesin die hafif ittrdim.cok uzuldum hala o aklimdan.gtmior
(7,762 puan) tarafından
Bnmdee alamadım kucağıma baktı kaldı bana :/
0 oy
(16,489 puan) tarafından
Geçmeyen tek şey ölüm.. geçer geçer 
(7,762 puan) tarafından
İnşallah gecicek bu günler binada şükür
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Geçer Allah'ın izniyle hormonlar düzene girmedi daha normal fazlasıyla duygusal olunuyor
(7,762 puan) tarafından
Evet fazlasıyla hemde
0 oy
(7,228 puan) tarafından
Bende öyleydim durup durup agliyodum olur olmaz herşeye ama geciyo daha çok yeni doğum yapmişsın 
(7,762 puan) tarafından
Geçsin ya hiç iyi bişi deyil aşırı duygusal oldum
0 oy
tarafından
Herseye burnunu sokan insanlar yanında olacağına tek bakman en güzeli bence lohusalık hamilelik gibi hormonlar aynı yani geçer bu günler de sağlıkla büyütün bebeğinizi 
(7,762 puan) tarafından
İnşallah cnm
Teşekkür ederim cnm ♥️♥️♥️
0 oy
(14,646 puan) tarafından
İlk doğumlar gibi olmuyor ikinci 

Bende 3.5 ay oldu dogum yapalı yeni yeni alışıyorum:)
(7,762 puan) tarafından
Fazla duygusal im ya ona alışamadım
0 oy
tarafından
Tek başına harika annesin sen onlarıda boşver
(7,762 puan) tarafından
Yaaa çok teşekkür ederim cnm bnm böyle şeyler duymak okadar iyi geliyoki çok teşekkür ederim ♥️
0 oy
tarafından
Bende çok zorlandım ya ilk bebeğim hamileliğim zor geçti kendim zayiftim çocuk kiloluydu taşıyanların 2 gün evimde 2 gün kaynanamgilde kaliyodum git gel ye ye diye baskılar tiksindigim şeyleri ye diye baskı yaptılar doğurdum da evime geçsem diye dua ediyodum kaynanam sözde doğumdan sonra evine geç rahat olursun kayinbabam var kaynım var rahat edemezsin ben gelir evinde bakarım diyodu doğuma gün verdiler kaynanam izin alamayan anneme şöyle 1 hafta izin alsın iş yerinden sana baksın ben sana bakamam dikislerine bakamam bayılırım kayinbabam kaynin var ne yicekler bişey beceremiyolar dedi annem izin alamadı ortada dimdizlak kaldım öyle olunca ağladım zaten acilmam vardı normal doğum sancısı gibi sancım çıkmıştı ama doktor bi kaç gün sık dişini demişti o olayın üstüne eşimle kavga ettik onlar yüzünden annem izin alamiyo kaynanamda bana bakmasın diye doğumdan sonra ayaklarımın uyuduklugu açılır açılmaz yürüdüm yürüdüm dikişlerim patladı o kadar çok yurumusum kayinbabam bize gelin hastaneden sonra demiş  ona ramen eşim bana sormadan tamam demiş o kavganın üzerine oraya gitmek zorunda kaldım 10 günlük olunca dayanamadım artık yeter evime gitcem dedim hiç kimseyi de istemiyorum ben bakarım cocuguma dedim eve geldim evin parkelerini opesim geldi yeminle sonra korkmaya başladım ya bakamazsam çocuğa ya çocuğa bişey olursa naparim kaynanamgil bi taraftan gitti çocuğa bakamadi derler diye oturdum ağladım en ufak şeyden korkup hastaneye götürdüm sürekli ağladım sürekli ağladım eşim yoken ağladım çocuğun yüzüne baktıkça ağladım içim sökülen kadar ağladım eşim sürekli mutsuzsun niye böylesin diyodu kendince yardımcı olmaya calisiyodu beceremiyodu beni daha çok sinirlendiriyodu tamam bulasmiyorum sana diyodu doğumdan önce olanları hazmedemedim bi yandan lohusalık bi yandan kaynanama kayınbabama eşime kinim artiyodu aklımda sürekli boşanma fikri vardı bosansan nasıl olur şöyle mi olur böyle mi olur bi türlü eskisi gibi olamiyodum hiç kimseye annem hafta sonları geliyodu o gelmeden çocuğun yanından 5 dk ayrılıp duşa girmiyorum haftada 1 yikaniyodum çünkü ne eşime ne kaynanama çocuğu vermek bile istemiyodum emanet edip duş almayı birak sanki çocuğa dokunmaya onların hakkı yokmuş gibi geliyodu bana çünkü o günkü kavgada çocuk ters geliyodu makati rahme inmiş oraya sıkışmış boguluyomus çocuk nerdeyse onların yüzünden çocuğumu kaybediyodum asla ellemelerini istemiyodum dokunmasinlar çocuğuna diyodum kendi kendimi yiyip bitirdim sürekli agliyodum sürekli yemek yerden su içerken çocukla ilgilenirken emzirirken uyuturken duşta wcde heryerde sabah akşam öğlen gece sürekli sürekli sürekli 
(7,762 puan) tarafından
Çok şey yasamisn cnm geçmiştir insalha o gunler
tarafından
Hala kinimi yenemiyorum kaynanama kayinbabam karşı artiyo çünkü hala aynilar şimdide çocuğa çok fazla müdahale ediyolar ben bişeye alistiriyorum bişey yapıyorum onlar tersini yapiyo mesela sıcak diye soyunduruyorum üstünü ortuyolar bana sormadan altını degistiriyolar salliyolar kendileri soğuğa ve sese karşı çok duyarlı kar en ufak soğukta hepsi hastalaniyo eşim bile su havada dondurmayı eritmeden yemez boğazı ağrıtacak diye en ufak seste uyuyamazlar çocuk onların giydirmeleriyle 2 kere isilik oldu ben çocuğu televizyon sesiyle uyuttum ona alışık TV kapanınca en ufak seste uyaniyo oraya gidince tvyi açıyorum kayinbabam hemen gidip kapatiyo çocuk da her tikirtiya uyaniyo sonra sesten aliyo diyolar kaç kere uyardım televizyon kapalı olduğundan uyaniyo sese alışık dedim yok inatlasiyolar benimde girdim kinim buyuyo eşim benden izinsiz bişey yapmiyo da benim istemediğim bişey olunca da ailesini uyariyo bilmiyorum ailesine karşı nefret doluyum ama yüzlerine gülüyorum eşimin de aile düşkünlüğü ana kuzusulugu bi de doğumda ki olayda beni değil ailesini savunmasını kaldıramıyorum eşime karşı öfkemi bastırdım ama eskisi gibi hala olamıyorum aglamalarim bitti lohusalık halim geçti daha rahatım nefes alabiliyorum ama olanlari unutamıyorum
0 oy
(632 puan) tarafından
Canim anliyorum seni esimle hastaneye doguma yalniz gidisimizi o ameliyathaneye girerken bana tek el sallayisini hic unutmam. Ama sonra da kimseye minnetin eyvallahin olmuyor. Uzulme anneler de dibe batar ayip degil suc degil. Ama o dipten daha guclu cikar sen de oyle olacaksin 2 cocuk annesi olarak ne kadar guclendigini fakrdeceksin biraz buyuduklerinde 2 tane aslan evladim var diyeceksin ins. Sana yoldas arkadas kol kanat olacaklar. Icinden aglamak geldiginde cok tutma biraz agla sonra amaaan de sil gozyasini yemeye icmeye devam et. Sen evlatlarin esin sag saglikli misiniz yiyecek lokmaniz var mi gerisine bakma. Gececek insallah en kisa zamanda
(7,762 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm bnm ♥️ yazdıklarımız okadar iyi geliyoki
Eşimden Allah razı olsun uykusuzum demiyo yardım ediyor biraz rahatlıyorum
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Geçer Allah'ın izniyle canım benim ilk doğumum 2 hafta kadar yaşadım bu lohusalık hüznünü. Zor gerçekten ama geçiyor hiç şüphen olmasın bol bol bakara suresi, inşirah süresi aç dinle faydası oluyor. İnşaAllah kısa zamanda toparlarsın
(7,762 puan) tarafından
İnşallah cnm çok teşekkür ederim ♥️ allha razı olsun
(5,121 puan) tarafından
Ne demek canım benim sağlıkla büyüt ♥️
(7,762 puan) tarafından
Aminn cnm bnm cümlemize inşallah ♥️
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Benim kadar lohusalı şiddetli yaşayan ı tanımıyorum Bir an önce geçsin istiyor insan iyileşmek istiyorsun ama gerçekten geçiyor gidiyor gülerek hatırlayacaksın
(7,762 puan) tarafından
Bnde sadece herşeye aglama hisi var geçer inşallah bı an önce ya
(2,788 puan) tarafından
Ben de ağlama hissi sürekli gizli gizli ağlıyordum çok büyük bir hata yapmışım gibi hiçbir şey eskisi gibi olmayacak düşünceleri neden normal doğum yapmadım neden sezeryan oldum vicdan azapları çektim hiç kimse beni sevmiyor düşüncelerine kapıldım özellikle de normal değil de sezeryan oldum diye gerçekten vicdan azabında boğuluyordum halbuki benim elimde olan bir şeyden de olmadı yani O kadar kötüydü ki ben gün sayıyordum iyileşmek için merak etme seninki de geçecek Biz kadınlar çok güçlüyüz Her şeyin üstesinden geliyoruz bedenimiz o kadar acıya maruz kalıyor ki biz bunu beynimizle yeniyoruz
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Bende öyle olmuştum ama işte lohusaliktan hepsi canım geçer emin ol ama ağlamak istiyorsan ağla icin de tuttukça seni daha çok yıpratır emin ol yani bence sen gayette güzel bakıyorsun çocuklara zaten yardıma gelen yardımdan çok bunalıma sokmaya geliyo emin ol")) yalnız olduğun daha iyi hem yari  bir gün kimse bende sana şunu yaptıydım diyemez "D hak iddia edemez 
(7,762 puan) tarafından
Evet sırf bnde o yüzden kimseyi istemiyorum yanımda eninde sonunda baş başa kalıcak ha bugün ha yarın
(4,424 puan) tarafından
Boşver böylesi daha iyi daha sıkı daha güvenli bir baf oluşur aranızda inan bana dışarı çıksam hiç mi kıskanmıyorlar bunlar biri görse büyük kızımı hemen çeker kenera ay hiç mi kiskanmiyosun sen bunları seviyi musun ben seni alıp gotureyim sen tek çocuk ol ne istersen alırım la ma.nyak misin sen dedim artık birine ne biçim konuşuyorsun rahat bırakın bizi dedim ya bi daha kimseyle gorusturmedim kimseyide kabul etmedim bu seferde çocukları yabani ettime çıktı adım ")) jskajs çıldırmamak elde değil
(7,762 puan) tarafından
Amann insanalr boş konuşuyor banada diyorlar şimdiden bunlarla işin çok senin çok çektirirken diye çektirdiler vala evlat bu
(4,424 puan) tarafından
Çeken benim gelipte benim yerime kimse çekmiyor niye derdine onlar düşüyor anlamış değilim bir iki kelam hayır dua edeceğine saçma sapan konuşuyorlar
(7,762 puan) tarafından
Malesef ve konuşmaya herzaamn devam edicekler
0 oy
(20,533 puan) tarafından
Geçer geçer Allah yardımcın olsun
(7,762 puan) tarafından
Saol cnm bnm

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 531 göst.
0 oy
22 cevap 919 göst.
9 Haziran 2019 Diğer kategorisinde ❣♚ Dry❦Şngl ♚❣ (2,865 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 734 göst.
5 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 353 göst.

409,323 soru

12,302,439 cevap

38,492 kullanıcı

Kategoriler

...