0 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (1,224 puan) tarafından
Kurban kestik kavurma yaptım ben  sertmis et sert oldu zor yedik yumusak lokum gibi olması için bildiniz neler var püf noktası 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Düdüklüde yaparım ben yumuşacık olur hep 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadar pisiryorsun 
(1,224 puan) tarafından
Aslında koyuyorum tencere sulanıyorya kendi suyunu çekince kavurmaya başlıyorum soğanla falan öyle yani
tarafından
Yok sürekli su ekle yumusuyana kadar
(1,224 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben kurban eti değil normal etten yapsam da su koyup çektırıyorum sonra yağ ekliyorum çekince yumuşacık oluyor 
(1,224 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(17,907 puan) tarafından
Dana etiyse sert oluyo malesef önce mühürle sonra kavur canım
(1,224 puan) tarafından
Kuzu eti
(17,907 puan) tarafından
Kavur güzelce azıcık su ekle kendi suyunu salınca tuzunu suyunu çektiinde at
0 oy
tarafından
Dana eti düdüklüde ve birazda su ekleyip pisirdikten sonra kavuruyorum çok güzel ve yumuşacık oluyor 
(1,224 puan) tarafından
Bu kuzu eti
0 oy
tarafından
Ben kendi kurban etimden yaptım acayip sert oldu etlede alakalı olduğunu düşünüyorum bugün anneme gittim yapmıştı o kadar lezzetliydi ki lokum gibiydi bildiğin ben kendi etimi pek beğenmedim yağlı et ve sert düdüklüde pişirmeyi deneyeceğim birde 
tarafından
Düduklüde yap canım süper oluyor. Yagli et daha lezzetli zaten senin ette yağlıymış
0 oy
tarafından
Eti tuzla bir gün buzdolabında beklet.(kurban eti değilse bu yöntemi eti değil tavayı tuzlayarak yapın)

Sonrasında eti döv eğer et dövme aletin varsa.yoksa sorun değil.

Buzdolabından çıkardıktan sonra etin oda ısısına gelmesini bekle.

Eti mühürle yüksek ateşte ısınmış tavada arka önlü pişir sonra altını kıs.
0 oy
(1,322 puan) tarafından
Güveçte yapınca güzel oluyor yumuşacık kuyruk yağı yada tereyağı ekle et yemeyen ben yaparım herkeste çok beğenir 
0 oy
tarafından
Eti mühürleme yap sonra kis altini yagliysa kisik ateste pissin eger cog gibiyse biraz su kat o sekilde lokum olurr
0 oy
(657 puan) tarafından
Tencerede ağzı kapalı 1.bucuk saat pişiriyorum suyunu çekince su ekliyorum yumuşayıncaya kadar yumuşayınca az birşey tereyağı atıyorumtuz atıp karıştırıyorum düdüklüdede yapıyorum yumuşacık oluyor ama tenceredeki tadı vermiyor 
0 oy
(7,459 puan) tarafından
bugun yaptım yumuşasaya kardar su ekledım ben güzel oldu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
18 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (1,971 puan) tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 946 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde & efulimmmm & (6,258 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,504 soru

11,422,034 cevap

34,980 kullanıcı

...