Arkadaşlar özelde dogum yapmış ve yapacaklar vardır aramızda ben bi kaç bişey sormak istiyorum dogum ücretinden başka ekstra bi ücret oluyomu suni sanci oda gece kalması filan bilgi verirseniz sevinirim
Bende yapacam pek bilmiyorum ama kordon baglatmaya aliyrlarmis
Hastane de 5 gun yattım sezeryan dogum la beraber 2 500 odedık o da hastane sahbı tanıdık dıye
Bunu konuşmanız gerekiyor önceden. Medicalpark hastanesine gidiyorum ben bir gece yatak, doğum sonrası bebeğin ilk test ve bakımları ayrıca doğum fotoğrafı var denildi. Suni sancı sanmıyorum ücretli olsun çünkü bi ilaç sadece fakat epidüral veya spinal doğumlar eksta ücrete tabii oluyormuş. Olur da aksilik olursa ve 1 gece daha kalmam gerekirse ücret alınır mı diye sordum alınır fakat cüzi bişey olur denildi. Normal bir hasta için 300 lira olan bir gecelik yatma, sizin için yarı fiyatı civarında olur denildi
Ben gecen hafta yaptim bebegin ilk muainesi refakatci yemegi vs vs hepsi icinde dogum ucret ne kadar sa o 1 krs fazla almadilar
7 martta doğumum var benim canim 2.500 doğum ayriyetten tek kişilik oda istedim ben ona 200 tl vericem onun haricinde ucrrt alınmıyor 1 gece yatircam aksi durum olmadığı sürece fakat normal de acini hafifletmek için cihaz taktirirsan vs ona ücret alırlar onun dışında suni sancı vs bunlara almazlar çünkü normal doğum da akabinde uygulaması gerek iken şeyler
Ben özelde doğum yaptım suni sancı ya para alınmıyor tabi normal doğum yaptım 1 gece kaldım 1500 ödedik ekstra bişey olmadığı sürece fiyatı ne dediyse hastane o olur sen doğum yapican hastane ile detayları gorus
Bende yapcam ama tek fiyat söylediler ekstra bişey çıkartırlarmı bilmiyorum
Bn hastanemle görustm canm ekstra ucrt yk ddi
Bende özelde yapıcam canım 1.300 tl o da zorunlu sezaryen zaten ekstrada bi ücret alınmayacak
Ben acibademde yaptim dogumumu paket halindeydi dogum ucreti oda bebek doktoru muayenesi oda susu serbeti anne baba yemegi falan hepsi bir paketti ekstralara emzirme yastigi sut sagma aleti sunnet vs gibi ihtiyaclar giriyordu cok şükür hicbirine gerek kalmadan atlattik o donemi sende hastanenle konus paket icerigini ogrenki sonradan bi suprizle karsilasma
Canm bn dr uma sordum iki hastame var biri yakn biri braz daha uzak , ikisinden birisinde yapicam cunku dr um onlarla anlasmali , uzak olan hastane daha da iyi her sartı ile fiyat da yuksek tbii dr um surekli orda 5 bin kadar dedi ama kac gun kalirsan , bebek Allahm korusun kuvezde yada yogn bakmda kalrsa kalsn 5 bin dedi , herseyi ile o fiyat, ekstrasi yok ama dgerini hic sormadm hepsimi oyle yoksa degil hic bilmiyorum sen ozel dusundgn hastaneyi arayip sorabilirsin
Bize tek fiyat solediler bin lira verdik.ama once sorunca 650 tl dediler sonra dogum zmani fiyati degistrdiler
Ben ilk doğumunu özelde yaptım hiç para ödemedim ikinci doğuma gelince yine özel de yapmak istedim 2500 tl çektiler ama daha karar veremedim devlet mi özel diye
ben ozelde dogum yaptim canim
Daha belli değil ama gittiğim özel hastaneden sordum ben sezeryan ve normal fark etmiyor 1 gece yatış fotoğraf çekimi bebeğin ilk muayenesi 2570 tl :) doğumda epidural istersem 1000₺ + dedi bu medikal park hastanesi
Medikal parkta dogum yapicam 4.500 tl paket satin aliyosun icinde 2 gun yatis+oda suslemesi+cocugun ve benim icin yapilacal tahlilleri var allah korusun oldu bi aksilik oldu ekstradan kalmam gerekirse oda ucreti aliniyor..
1,492,479 soru
24,386,574 cevap
349,036 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın