0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde (2,665 puan) tarafından
Kızlar doğum yaklaştıkca ya doğuramassam ya doğururken yavruma zarar verirsem ya iyi ıkınamassam diye aklıma bin tane soru geliyor sizdede oluyormu 

9 Cevaplar

0 oy
(2,484 puan) tarafından
O yuzden dogum egitimi alirsan bu korkun gider canim 

Hastanelerin ucretsiz egitimi  var
(2,665 puan) tarafından
Bana hiç denk gelmedi
-Reklam-
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Benim aklıma öyle geldiği için cesaret edemedim ve sezeryan oldum canım 
(2,665 puan) tarafından
Ama ben devlet hastanesinde doğum yapıcam seçme şansım yokki
0 oy
(1,615 puan) tarafından
O çevreden kaynaklı genelde canım kötüyü düşünme doğum sırasında da mutlaka doktorunu ebeleri falan dinle allahın izniyle hiç bişey olmaz
(1,615 puan) tarafından
Korkma canım kendini korkutursan normal doğurmaya cesaret edemezsin ben normal doğum yapıcam inşallah de hep ben hamileliğimde hep böyle söyledim korkutanlarada kulak asmadım çatır çatır dopurdum geldim sende öyle yap kolay doğum olsun inşallah
(2,665 puan) tarafından
İnşallah aminnn ya
(1,615 puan) tarafından
Ne kadar kaldı doğuma
(2,665 puan) tarafından
35 haftalığım
(1,615 puan) tarafından
Sen doğum sırasında ebeleri ve doktorları dinle canım az kalmış sağ salim doğsun bebeğin sana ıkın demedikleri sürece ıkınma kendini sancı çekerken kasmamaya çalış rahat bırakmaya çalış sezeryan olma inşallah
0 oy
(16,396 puan) tarafından
Hemen doğurmazsin merak etme o süreç biraz uzun sürüyor.

Onun dışında googlede araştır az bilgi al ki zati doktor ve ebeler yonlendiryor
0 oy
tarafından
Bende de oluyor karar vermem lazım sezeryan ya da normal dogum için ama karar veremiyorum
(54 puan) tarafından
Normali seçin bence korkulacak bişiy yok benimde seçeneğim vardı sezaryan bebeğim iriydi 4100 dediler kilosunu ben yinede normali seçtim ve doğduğunda denilen kilodan fazla çıktı 4310 doğdu düşün yani kendine inanırsan yaparsın hemen toplanıp bebeğinle ilgilenebiliyorsun ama sezaryan da öyle değil
tarafından
Beni dikiş attılar mı normal dogum sırasında ve kaçıncı doğumunuz benim ilk olacak o yüzden telaslaniylrum yanlış bir karar vermek de istemiyorum
(54 puan) tarafından
İlk cnm dikiş attılar
0 oy
tarafından
Canım inş ALLAH o günü herkese kazasız belasız nasip etsin o korku bende hamile olduğumu bildiğim andan başlıyor ama şöyle düşününce bütün kötü fikirler aklımdan çıkıyor çünkü ister istemez annelik iç güdüsü var heran tedirginiz kısaca hele bir o güne gitmek nasip olsunda doğum kendisi olacak ya o şekil ya bu şekil o bebek ordan çıkacak sağlıkla kucagimiza almayı RABBİM nasip etsin
(2,665 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşallah ya
0 oy
(54 puan) tarafından
Aynısı oluyordu canım hatta ağlamıştım bişiy olucak diye ama kötü düşünme aklına getirmemeye bak hiçbirşey düşündüğümüz  gibi olmuyormuş   güzelce duanı et sabırlı pozitif ol güzel ıkınırsan gerisi kolay doğum öyle herkesin abarttığı kadar korkunç değil bana çok kolay geldi ağrılar hariç nasıl bebeğim çıktı Kucagıma geldi anlamadım bile
0 oy
(877 puan) tarafından
Bütün bunları düşündüğüm için sezaryen yapıcam zaten en fazla 2 çocuk istiyorum bebeğime bişey olacağına ben çekerim normal bana çpk riskli geliyo 
0 oy
(55 puan) tarafından

Ben sancı çekerken dedim.Allahim ben bunu nasıl doğurucam :D hastaneden içeri bir girdim sanki tek ben mi doyuruyorum bir sürü kadın birden oluyor canim. İnan ki bol bol kendimle konuştum sonuçta orada ki insanlarda senin için uğraşıyor çok sabrlıydım hemşireler çok şaşırmıstı hele annem bile şoka girmişti doğuramam ben diye kendine güven sonuçta yarım saate doğuyor :D sonra keşke hep karnımda kalsaymış dersin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,918 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kelebek1921 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
2 Mart 2023 Aile kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.