0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
Kızlar ilk kızımda 9. Aya kadar çok rahat hareket ederdim. Şuan 20 haftalık oldum 3 4 haftadır karnım ve kasıklarıma baskı yapıyor. Zaten çok güçlü hareketleri var o da yoruyor beni. Bazen çatı ağrısı gibi aşağıya baskı hissediyorum. Hareketlerim kısıtlanıyor resmen sanki 9 aylık hamile gibi yürürken bazen zorlanıyorum. Özellikle biraz iş yapıyım başlıyor bu dediklerim. Karnım çok çıkmadı hiç kilo almadım önemli bişey var mıdır normal mi anlamadım fikri olan? 

4 Cevaplar

0 oy
(1,499 puan) tarafından
Bebiş aşağı tekmeliyo olabilir benimde 20. Haftalardan 25e kadar asagilardaydi sonradan yukarı çıkmaya başladı. 
(1,169 puan) tarafından
Bi arkadaşta öyle dedi. Hareketlerimin kısıtlanmasına alışık olmayınca sürekli yatmam lazım çok yoruyo şuan
-Reklam-
0 oy
(17,723 puan) tarafından
Ay benimkide öyle ya. Ilkte böyle değildi şimdi aşağiya vuruyor. Midem de kötü olmaya başladi tekrardan. Kalbimde acayip sıkışıyor. Sanki son haftalarda gibiyim. 
(1,169 puan) tarafından
Ay evet ya azcık yesem tıkanıyorum bi tuhaf bu hafta doktora gidecem bakıyım ne var ne yok
(17,723 puan) tarafından
Bende 25 temmuza randevu buldum. Yatsam uyuyamiyorum bi tahaf oldum valla.
0 oy
tarafından
her cocugu tasumak ayni dglmis:) ilk kizim melekmis karnimda 2. si nerdeyse yirtip cikicakti: D
(1,169 puan) tarafından
He bu da öyle ilki de karnımda hareketliydi de bu daha fena
0 oy
tarafından
Erkek mi bebeğin genelde erkek bebekler aşağı baskı yapıyor benimde kızımda hiç öyle sıkıntılarım olmadı ama bu beni öldürdü ilk günden beri hep öyle oldu şimdi 34 haftalık oldum bakalım hala sıkıntı var ama şükür ki geçiyor 
(1,169 puan) tarafından
Yok canım kız bebek bekliyoruz  bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 167 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
+1 oy
1 cevap 66 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (626 puan) tarafından soruldu
0 oy