Kizlar çok kötüyüm yine . Herşey üst üste gelirmi geliyor işte . İnanın burdan başka anlatacak dertlesecek bir yerim yok. Bundan bir süre önce eşim bitcoin oynamıştı ve kredi çekmişti benim sonradan haberim oldu, ve daha sonra sinir krizleri geçirdim neler neler yaşadım bir ben bir Allah biliyor. O sıra hamile olduğumu öğrendim . 7 haftalık neyse hadi dedim unutalım yolumuza bakalım . Bu sefer eşim bir değişmeye başladı kizlar bana karşı soğuk davranmaya vücudumda kusur bulmaya başladı . Sanki borcu yapan benim o benden intikam alıyor . Dayanamadım baba evine döndüm elalem ne der diye diye başımın etini yediler . Hastalandım eve geri döndüm daha doğrusu eşim geldi aldı. Hadi aldatıyor desem facesi bende whatsabini bilgisayarıma kopayaladim . Telini sürekli kontrol ederim öyle bakımlı bir adamda değil . O yüzden bu ihtimalleri eledim . En son yaşadığım olay ise eltim var Allah'ım düşman başına kadın benden sebepsiz yere gıcık kapıyor . Yurtdışında yaşıyor ve buraya geldiğinde benim üst katimda oturuyor birde annesi var yanında . Bana saymadiklari lafı bırakmıyorlar . Şuan onlar geldi seslerini duydum artık bıktım kizlar bu nasıl imtihanmis anlamadım gitti heryerden bir sıkıntı çıkıyor . Ne olur bana bir akıl verin