0 oy
1,747 göst.
Diğer kategorisinde (2,272 puan) tarafından
Kzlar bayramda kaynanama gtmstk eşimle çocukta var görumcem de oradaydı ama bunlar bayramlaşmaya gtms bz gttgmzde evde kmse yokty mutfak baya daginikti toplamadim hiç çocukla ilgilendim bizim bulasgmz değil yani aslnda normalde topluyodm eşimle fln gidince çay fln içinde .onlar soradan geldi annem dünyanın lafını saydı   elime mi yapiscakms kaynanamın hatrinicin toplayablrdn dedi haklimi sizce 

70 Cevaplar

0 oy
(5,197 puan) tarafından
Ne yaptın elinle o gelir seninle demişler canım ben elimden ne geliyorsa  yaparım bir kere biz de eşimle gittik evde kimse yoktu mutfak dağınıktı yataklar duruyordu giriştim hepsini yaptım yarim saat surmedi k.validem allah razı olsun eline sağlık diye defalarca söyledi onu duymak bile insana kat be kat yeter 3 tane çocuğum var allah için hiç bir şeye bana el sürdürmez kızım sen çocuklara bak diye bende dedim o çocuklar hep var anne bir şey olmaz diye annemin evinde de aynı şekilde ne yapılması lazımsa mutlaka yaparım 
-Reklam-
0 oy
(93 puan) tarafından
Ben yapiyorum yaparim da onlqr bana herseyi dusunmeden yapiyorlar en onemlisi kocamin annesi yani . Rekabet yada baskasi yapsin dusuncesi hic kimseye birsey kazandirmaz sadece hasta olursunuz. 
0 oy
(15,743 puan) tarafından
Toplarım ne olacak annenin evine gitsen görsen toplamazmisin yani
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Evet tabiki haklı. Kaynananın evi senin evin sayılır. Sen yemeden bile toplamalisin. Bnde gittiğimde yemeyecegimiz yemeğini bile yapıyorum yeri geldiğinde. Bu nasıl mantık ya
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Topardim topladimda hata 8 aylık hamileydim 1 yaşında oğlum vardı görümcem taktı koluna çantasını çarşıya gitti bende mutfağın büyük temizliğini yaptım yağ çözücü ile girdim mutfağa geldi ellerine sağlık tesekur eti bize pasta da almisti oturduk çaylak yedik nasıl bulduysa değil her ne olursa olsun neresi olursa olsun temiz brak canım emin ol bir şey eksilmiyir senden 
(2,272 puan) tarafından
Bilmiyorum ya içimden gelmedi açıkçası biraz sinir oldum yemişler icmisler gezmeye gtmisler pisliklerini benmi toplucam diye düşündüm o an belkide ama yorumları okudukça keşke yapsaydım temzleseydm die acikcasj aklmdan gecti normalde bz orda yemek yfln yiyince topluyom hemen arkamdan belkide dünyanın lafını ettiler çay demledim
(7,035 puan) tarafından
Onlar sana yapsaydı emin ol seninde hoşuna gitmezdi kötülük onlarda bitsin boşver sen gidersin adın kalır sen yapsaydım Namın kalsaydı onlar utansaydi
0 oy
(10,761 puan) tarafından
Yapardım yikwr topladım elime yapışmazdı
0 oy
(554 puan) tarafından
Çocuk durursa toplarım canım 
0 oy
(2,093 puan) tarafından
Ayıp etmişsin tabi ki toplamaliydin
0 oy
tarafından
Ben topluyorum elime yapışmaz sonuçta.
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Kendi bulaşıgim da olmasa toplarım yıkarım da bulaşık makinası yok kaynanamın yığınla bulaşık yıkadığı mi bilirim ne olcak 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 341 göst.
+1 oy
5 cevap 240 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Defneee (1,343 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 433 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 498 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (156 puan) tarafından soruldu