0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar atesim 38.9 bebegimde var durmuyo kolumu kaldircak halim yok eşim sabaha kadar calisti isten geldi uyuyo napsam dusa giricem ama cocugu birakamiyorun uyandi uyutamiyorum ayagimda salliorum en son boyle ateslendgimde covid olmustum :dizzy:

3 Cevaplar

0 oy
(3,906 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun ama eşin sabaha kadar çalışmış kabul ama şuan öğlen oldu uyanıp biraz yardımcı olabilir duş almak iyi gelecektir sana da çünkü. 
tarafından
Tekrar işe gidicek isi cok agir seslensem uyanir nie uyandirdin demez ama neblim kiyamadim uyandirmaya ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya yemn ederm bende ayniyim bogazim cok kotu agriyor bademcigim sismiss dun vucudum kiriliyorduu resmen bgn iyiyimm  brazz dahaa  atesimi olcuyorum normal çıkıyor  ama sanki vucudum yaniyormus gibi hissediyorum
tarafından
Bende oyleyik usuyorum ama ölcüyorum atesim var oglumda hasta bogaz enfeksyonu cikti ondada valla covidden korkuyorum
0 oy
tarafından
Soyun öyle otur hatta koltuk altlarına kollarına ıslak bez koy canım belki yine kovit olmuşsundur test versen keşke 
tarafından
Insallah degildir canim gecmesse mutlaka giderim cnku seyatimiz var 15 gun sonra tamam yapicam cok sagolun biseyde yemedim yani kucuk bi parcs ekmdk ciklta surup yedim hicbirsey istemiyor canim sadece yatip uyuyayim diyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havin06 (3,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
+1 oy
3 cevap 162 göst.
6 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,024 soru

24,424,047 cevap

351,770 kullanıcı

...