0 oy
1,278 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (620 puan) tarafından
Çok uzuldugum bı konuyu yazmak istiyorum. Geçen eşimle olan kavgami buraya yazdım ertesi günde kızımın mama ve meme yemedigin idrarın renginde pembesi lekeler olduğunu söylemiştim. Doktoru arayıp su vermem gerektiğini söylemişti öylede yaptım. Ama pazar günüysi bayram tatili diye 4 hastane gezmeme rağmen çocuk doktoru yok diye bebeğimi muayene etmemişlerdi burda da derdimi napmam gerektiğini siz tecrübeli annelerden fikir almak için yazmıştım. Ama yemedigin hakaret kalmadı. Bana ''cahil laftan anlamayan burda gezecegine cevap yetiştireceğine bebeğinle ilgilen gibi şeyler yazılmıştı derdimin kocam olduğunu bebeğim olmadığını söylemişlerdi'' halbuki 4 tane özel hastaneye gittim bebeğim için kimse muayene etmedi mamayı beğenmiyor diye 4 tane mama aldık biberon değiştirdik dış dediler jel aldım ayakta saatlerce emzirmek ile ugrastim yinede olmadı. Devlet hastanesinin neyi var oraya da git dediler ama o lafları yazan kişinin dediklerine dayanamadım.kalktim devlet hastanesine bile gittim rahat 100 kişi vardı sıra bize gelmesi çok zordu. Doktoru aradım tekrar hocam böyle böyle dedim durum gel bakalım dedi bayrak tatilinde geldi bizim için kan idrar kaka tahlili yapıldı ve bebeğimde hiç bişey çıkmadı vucunda sıvı kaybını su vererek durdugumu söyledi. Bende serum takalim sıvı kaybı olamsin dedim serum takılmadı daamarlari çok ince damar yolu bulunamadı.bebegin bişeyi yok sık sık emzir dedi ben yine hocam biseyler yapın dedim İğne yapıldı bide  vitamin için toz ilaç verdi. Demem o ki ben bi anne olarak burda bebeği hasta olan birine asla böyle kelimeleri demem ben elimden geleni yaptım benim anneligime laf ediyorsunuz çok zoruma gitti. Benim ne yaşadığımı ne çektiğimi kimse bilmiyor bana bozuk ruh halin kimseyi ilgilendirmez diyor evet benim kızımı görümcem emzirdi diye günlerce ağladığimi bilirim sırf beni emsin diye silikon ucla emiyor ayakta oda geze geze. Yani benim anneligime laf edeceğinize keşke o an bana destek olsaydiniz. Evet burayı seviyorum ciddiye alıyorum kimsem yok arkadaşım yok kimseyle paylasmadigimi burda sizlere soruyorum dediklerinizi önemsiyorum belki güleceksiniz alti üstü uygulama ciddiye alma diye ama o günden beri kendi anneligimi sorgular oldum çok uzdunuz beni tedavi ile bebeğim oldu zor gebelik geçirdim gözümden sakiniyorum bebeğimi. Çok şükür ki bişey çıkmadı sımdi kucağımda mışıl mışıl uyuyor ve ona bakamadigimi yetemedigimi düşünüyorum gozlerim dolu dolu yazıyorum. Bi önceki postumda yazilanlari okursanız anlarsınız teşekkür ederim herşey için iyi de kötü de fikir verende destekleyen de desteklemeyende beni az çok tanıdınız lohusayken yaşadıklarımı biliyorsunuz 

25 Cevaplar

0 oy
(20,627 puan) tarafından
Burda o kadar boş insanlar varki konuşmak için konuşan laf ebeleri bişey bildiklerinden yada empati yaptıklarından falan değil düpedüz ruh hastları kendileri olsa acaba bu kadar rahat konuşurlar mı  ahkam kesmek kolay ben çok üzülmüştüm görümcenin saçma hareketine elinden geleni yap kimseyi takma sen çok güzel bi annesin ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burdakilerin yarisindan fazlasi bombos inan.

Hayatindaki tek basariyi kocalari ve evlilikleri olarak goren, dunyadan bi haber, kendi baslarina varolamayacak tiplemeler. Kimsenin seni kendini sorgulayacak duruma getirmesine musade etme. Kimsenin anneligini sorgulamak kimseye had degil. Hele de boyle bir platformda.
0 oy
tarafından
Zaten burda bi kac kişi yemeyip içmeyip kim ne yapmış ta lincleyelim diye bekliyo kimse ama kimse senin anenligini sorgulanamaz kimin ne haddine 
0 oy
(4,286 puan) tarafından
Allah şifa versin canım bebeğine.  Seni üzen, kıran inciten yorumları ciddiye alma . Insanlarda empati denen şey kalmamış.  Düşünmeden konuşan çok güzel şeyler yazanları muhatap al kendine diğerlerini boşver 
0 oy
tarafından
canim lutfen burda yapilan kotu yorumlari kafana takma. psikolojide bir kavram var; yer yon degistirme diye bir kavram. yani gunluk hayatindaki streslerini buraya yansitarak birilerine kotu yorumlar yaparak rahatliyorlar. bir de nasil evlat sahibi oldugunu falan yazmissin, ister normal yolla ister tedaviyle anne ol, kimseye anneligini ispat etmek zorunda degilsin.kotu yorum yapanlarin kalbi kotu, sen de uzulerek onlari sevindiriyorsun. insallah kisa zamanda toparlar bebeginiz, cok gecmis olsun, Rabbim sifa versin❤

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 453 göst.
23 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 684 göst.
6 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 1,755 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hilay (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 495 göst.