0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (1,564 puan) tarafından

image

aşşağı sızıyor sessizce çaktırmadan battaniyesinden sıkı sıkı tutunmuş birdee :D

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık kiz
(1,564 puan) tarafından
8 ayligiz :)
tarafından
Kiz maşallah benimkide 10 aylık artık oturmak istemiyor düz duvara resmen tırmanıyor
(1,564 puan) tarafından
Bizde öyleyizz :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi

Maaaşallah kuzuya buda benmki babasına yapışık yaşıyo :) 

(1,564 puan) tarafından
O baba aski bIzdede var :)
tarafından
Yaaaa yeirm ulaaannn
(7,034 puan) tarafından
Yahu anlamıyorum şu bebeleri 9 ay karnında taşı bokunu temizle gazını çek karninj doyur onlar kalksın babam da babam desin ya nerde bu adalet :D benim 3 ude baba tutkunu benim arkamdan ağlamalar ona avladıkları kadar
(1,564 puan) tarafından
Sabaha kadar annesi baksin baba gelince beni unutuyor valla :)
tarafından
Shirlimom benimki baba baba baba baba diye ortalığı inletiyo geçen eşim diyor anne demedimi dedim valla yok babababa başımızı yiyor dedim
tarafından
Hahahqh :) benm deroşta çok düşkün babasına şekil a da görüldüğü gbi :) bütün gün bizimleler onları görmüyokar ya özlüyolar haliyle :)
(7,034 puan) tarafından
Adım gamze esram hahahah hay babalrina ya bizimkine ilk lafları baba sonra dede en son anne oluyor :D
tarafından
Oyyy maşallah benim aşkıma sarı kuş hele tipe bak nasıl da mutlu ahhh bu kızlar hepsi mi babaci olur ☺
tarafından
Gamze valla bababababa daha 10 aylık biraz büyüde nolur blmiyirum
(7,034 puan) tarafından
Dicle kuşum napiyor hulyos oys onunda totişini yerimmmm
(7,034 puan) tarafından
Esracim biz 5 aylık iken başlıyoruz babaya
tarafından
Anası gbi sarı dicemde anasıda sarı değilkş :) hahahah
tarafından
Ne yapsın gamzoş uyuyor teyzesi vallahi bir yaramaz oldu ki anlatamam anamı ağlatıyor
(7,034 puan) tarafından
Benim sefercanda öyle ya valahi ayak üstüne düştüğünden beri temiz yer kalmıyor evde
tarafından
Ahhh bacım ahhh dün babasına dedim bunun elinden kendimi camdan atacam gülüyor benim kızım ne yaptı sana diyor ☺☺
tarafından
Ben bu derini yerim pozlara bak yav o degilde benim sipa ben bu yasta bukadar eziyeti cekip dogurucam eger babada baba derse veririm babasina al kanguruya tak ask yasayin derim hele sipaya fkdjjd
tarafından
Mihri ya hele bu doğurda öle yap sen planlar :) valla canm kızlar hep babacı oluyo zaten sen şanslısın senin erkekin olacak :) evinin erkeki :)
tarafından
La zaten ev askeriyeye donecek gozde ne vardi bi guccuk mihri olaydi ahhaha ama ben onu aliyi yetistirdigim gibi yetistirirsem benim askerim olur babanin degil bide soyle bi duyum aldim tekne kazintilari genelde kiz erkek farketmeksizin babaci olurmus nolur yalan diyin djjdhd
tarafından
Valla benm 1 çocuğum var :) yaşım 32 olabilir ama 18 aylık  1 evlat anasıyım tekne kazıntısjnı bilmiyom knka :)
tarafından
Ya iste 35ten sonra 15 yil ara verip dogurunca tekne kazintisi bolumune gecis oluyo herkes oyle diyo morelmanlarim sifir gozdeeee hahaha
tarafından
Hahahahha nie babacı olvak desem doğurmucanmı :)
tarafından
Kiz olurmu simdiden merak ediyom sipami Allahin izniyle  bi dogsada isirsam dotunu basini ☺️☺️☺️
tarafından
Benim de bir oğlum olsa yeter bana ☺☺☺
tarafından
Neee tekrarmı doğurcan hülya :)

Mihri öle ısırılmıyo canm kıyamıyom valla ben :)
tarafından
Yaparsin askooo ahahahha ama dicle buyusun az bekle sen ☺️
tarafından
Mihri abla çok tekne kazintisi gördüm hepsi babaci sjsjs
tarafından
Ay nasil heveslendim beee zamanda gecmiyo sankim
tarafından
Vallahi her an her şey olabilir kızlar bir şeylerden şüpheleniyorum bakalım hayırlısı olsun diyeyim ☺☺☺ doğuracam kız tabi gözde yaşım 31 oldu dicleye bir kardeş daha olsun yeter ☺☺☺
tarafından
Al iste esmadan kotu haber djdhhd o degilde babaya benziyo dedi doktorumda galiba kocisin fatokopisi cikacak bu sefer djhdhdhd
tarafından
Kız doğurmucam diyodn ya Hahahha :) ayy bacım allah yardm etsin doğurcaksanda :)
tarafından
Hahahaa bacım gel arkadaş arıyorum kendime sende derin kuşuma yap bir kardeş gözdeee☺☺
tarafından
Aman yarabbim :) allah olmayanlara versin inş bana yetiyo :)
tarafından
Kız derin tek kalmasın bacım ☺☺☺
tarafından
Kalsın kalsın bişey olmaz :)
(7,034 puan) tarafından
21 yaşında 3 bebesi olan ben geri cekiliyorum burdan :D
tarafından
Vallahi maşallahin var gamzoş ☺☺
0 oy
tarafından
Maşallah kaç aylık 
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Ay o totişten bir ısirik alabilirmiyim lütfen yaaa yirim maşallah bal yavruya 
(1,564 puan) tarafından
Sağol canm senin yerine bir dis atiyim :)
(7,034 puan) tarafından
Ay sana zahmet ya
0 oy
tarafından

Yaaa maşallah kuzucuğa yaramazlık zamani artık annesi :D

(1,564 puan) tarafından
Aynen öylee dişiydi gaziydi bitti derken bitmiyormus meğer daha baslangicmis :))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 514 göst.
12 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 203 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,335 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 410 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,335 puan) tarafından soruldu
+4 oy
9 cevap 390 göst.