Kızlar eşim gece 3te ateşlendi düşürüyorm tekrar cıkıyo 39üstünü geçmedi sükür hep 38=7fılan seyretti gecer dedim corba fılan yeşil çay ilaç aralıklı saatlerle verıyodum ne verirsem kustu ılac filan iç ateş olmasın diye bızde sırke dökmezler suya direk içiririz ona rgmen düşmedi atesi 10aylık bebek odaya sokmadm ona ayrı koştur buna ayrı kımsemde yok üstümde ev sahıbı oturuyo rica ettim arabaları var ıkı dakka acıle götürsün diye Allah kımseyi muhtaç etmesın ona rıca etmemin sebebıde eşm kötü değilm ambulansa gerek yok diyip duruyo mahallelı başımıza toplanr taksı tutar giderim diye inat etti bende tek gitmesin ayakta duramıyo diye ev sahıbınden rıca ettim hemen maskelerı takıp dısarda gel otobusle git diyo (kendı arabalarıda kapının önünde koronadn korktugu icin istemedi) anlayabılıyorm insanlar da artık panik halında ama kımım kımsem yok süreklı aleyz biz burda demrsını bılıyolar korkuyosan taksıyle öne bin o arkada gtsin yani dakıkalarca kapının önunde yıgışdı kaşdı eşim.sınır oldm ben taksı cagarırım amacm tek gitmesin sen yanında olrmusun dedım neyse gönülleri olmayınca ambulnsı cgardık böbreklerınden süphelendiler eşim her sene taş düşürürodu süpheli teşhisiyle götürdüler ve yanına kımse gitmedı cok üzüldüm korktum cocuk içerde uyuyo bırakamıyorm bunlar da arkasına gtmedi o hlıyle telefona bakabılır mı onuda bılmıyorm oturdum aglıyorm suan ne olur dua edın kızlar temız cıksın sonuclar ayaklanarak girsin bu eve
1,494,053 soru
24,409,633 cevap
350,811 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın