0 oy
228 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,041 puan) tarafından
Benim oğlan babasıyla birlikteyken araba parlatıcısı diye birşey varmış ondan bir yudum almış babası tükürürken görmüş işte. Ne kadar icti bilmiyoruz. Acilde yatış verdiler 24 saat müşahede altında kalacak dedi doktor. Sorumluluk alıyorsanız imza verip çıkabilirsiniz demiş. Yani 24 saat niçin acaba. Ölme riski bile var diyor. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
24 saat gözlemlemek için işte herhangibir ters durumda müdahale etmek için te Allam
(4,041 puan) tarafından
Ters durum ne olur fikrin yok de mi
tarafından
Ters durum olma ihtimali var canım ters Bi durum yok zaten olsa direk müdahale ederdi müsahadeye almazdı sen gönlünü ferah tut biseyden suphelense yatırırmi canım benim müdahale eder hiç bisey yapmasa midesini yıkar
-Reklam-
0 oy
(2,571 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun. Başıma gelmedi ama ne olur ne olmaz tembih için tutuyorlardır. Emin ellerde olsunda. Sonuçta normal bir şey içmedi. Çok çok geçmiş olsun.
(4,041 puan) tarafından
Teşekkür ederim evet tedbir olsun diye
0 oy
tarafından
Gözlem için tutuyorlar canım çok geçmiş olsun çıkarmayın hastaneden kalsın bir gün doktorlar bişey yok dediği zaman gidin evinize 
(4,041 puan) tarafından
Bıraktım geldim babasiyla :( hastane ne zor iş ya
0 oy
(850 puan) tarafından
Yuttuysa diye tedbir amaçlı işte canım bi anne olarak kalmasından yana olurdum ben içti mi içmedi mi bilemezsin veya ne kadarını içti yuttu mu. Alıp götürsen Allah vermesin bişey olsa napıcaksın
(4,041 puan) tarafından
Orda zaten babası başında 7 saattir ordalar babası da kalalım dedi
(850 puan) tarafından
Kalsınlar tabiki nolur nolmaz. Allah şifa versin canım
(4,041 puan) tarafından
Amin sağol biz de kalalım dedik zaten inşallah bişey olmaz
0 oy
(849 puan) tarafından
Yani risk varsa neyi sorguluyorsunuz ki? 
(4,041 puan) tarafından
Ne olabilir ki onu soruyorum doktor birşey demiyor sadece bekleyeceğiz diyor netten baktım organların yanması falan diyor
(849 puan) tarafından
İçtiği madde iç organlara zarar veriyormu verecek mi onu takip edecekler. Baya kötü sonuç doğutabilir, bir şey olmayadabilir. Bir şey diyemez ki doktor hemen
0 oy
(1,917 puan) tarafından
Ben camasir suyu icmistim 6 yaslarinda vardim herhalde yasiyom hala yogurt yedirdiklerini hatirliyorum korkma sakin ol porcözde icmistim annemin anlattigina gore bayaga yapmisim bunu
(4,041 puan) tarafından
Hele de yoğurt yedirmek çok yanlış mis Rabbim koruyor işte ama insan yine korkuyor elimizden geleni yapıyoruz
(1,917 puan) tarafından
Valla bilmiyom ki canim annemler hep yogurt yedirmiss cahillikmi desen ne dersen de Rabbim korur merak etme
0 oy
(363 puan) tarafından
Kuzenim porçöz içti 1 haftadan fazla kaldı bırakın kalsın çıkartmayın sakın hastaneden 
(4,041 puan) tarafından
Ayyy o çok kötü ya bu içtiği çok kimyasal değil gene de insan korkuyor
(363 puan) tarafından
Siz genede çıkartmayın ne olur ne olmaz

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 389 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 4,588 göst.
14 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy