0 oy
245 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Olgun depilim sanırım kaynanam benden küçük görümcem var aramızda 10yaş var kocam filan beni kale almıyolar öyle hissediyorum cabuk aglarım herşeye cabuk gülerim cabuk barışırım sinirlensem de cabuk affederim zayıf bi karakterim var bu aralar kendimi cok yetersiz değersiz hissediyorum bunalımdaym nasıl olgun olurum nasıl davranmalıyım yardımcı olur musunuz 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen  hislisin insani duygular var sende biraz hayvanı duygular olsa kayleye alirlarr
tarafından
Ne kimseyi kırarım nede kırılmak isterim ben böyle naif oldukca kendimi yetersiz hissediyorum
tarafından
Kimse için n kendini bozma boyle kalmaya calis lakin bi 10 yila onlara benzersinn
-Reklam-
0 oy
(547 puan) tarafından
Afetme gereksiz şeylere ağlama seni takmayanı sende takma kim olursa olsun. Fazla düşünerek kapılma.  Güzel şeyleri düşün sana en çok ne iyi gelirse öyle vakit geçir. Kendini zayif görme 
tarafından
Namaz kıldıgım zaman kendimi cok güçlü hissediyorum ki bu aralar namazımı aksattım allaha ne kdr yakın olsam o kdr güçlü hissediyorum kendimi
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Kendini olduğun gibi kabullen , bu kadar güzel yapını kimse için değişme. Bu gibi güzel yanlarını kötü gibi düşünürsen onlarda kötü gibi düşünür. Halbuki duyguların demekki çok hissiyatli ben de öyleyim. Kendini olduğun gibi kabullen hissizleşme o ne öyle her şeyde ketum gibi olunmaz ne güzel doya doya yaşıyorsun:)
tarafından
Canım olamıyorum bu kadar yumuşak oldugum için herkes beni basit karakter olarak görüyo beni sanki insan yerine koymuyolar
(2,570 puan) tarafından
Kuzum mesela senin hoşuna gitmeyen bir şeyler varsa asıl fikrini belirt mesela karşındaki kişi üzülecek veya kırılacak gibi düşünme. Senin çizgilerini bilsinler. Öyle olursa karşında ki kişi ona göre davranır. Mesela eşine kırıldın , neden bu şekilde davrandın bu şekilde konuşmana anlam veremedim. Kaynanan aradı gel diye mesela canın istemiyor. Bugün yorgunum. İstemediğin şeyleri de belirtirsen daha rahat edersin.
0 oy
(2,452 puan) tarafından
Başkalarının hayatlarini ,dediklerini önemsemeyip kendine yetebilen hayatin degerini bilip ona gore yaşayan hayattan keşkeler degil dersler çıkartan insan bana gore olgundur
tarafından
Evet haklısın
0 oy
tarafından
Ben olgun nasıl olurum demissinde sen zaten seni kıran insanları hala düşünerek yeterli olgunluğa ulasmissin zaten zayıf yanlarını biraz törpülemeye çalış 
tarafından
Yapmaya calısıcam
0 oy
(16,671 puan) tarafından
Sen olgun değil duyarsız olmak istiyorsun bence insanı duyguları en olağan şekilde yaşıyorsun kaale almamalarının bunlarla alakası yok bence el kızı oluşundan kaynaklanıyor ben mesela gayet olgun olduğumu düşünüyorum ama özellikle kayinvalidem tarafından kaale alınmıyorum
0 oy
(1,723 puan) tarafından
Hayat sana vura vura olgunlasacan yaşını merak ettim ama kaynanamla yaşıt olduğuna göre 30 40 olmalısın bence insan o yaşta tam olgun olur neyin ne olduğunu bilir kime nasıl davranacağını bilir 

Anladığım kadarıyla tez canlısın biraz ağır olmaya bak
0 oy
(711 puan) tarafından
Olgunluk nasıl olur bilmiyorum bacım ama mesela o gülme huyu bende de var aşırı sinirlenirim ama karşımda birisi bana cilve yapsın mesela affettirmeye çalışsın aşırı sinirli olsam da direk gülüyorum elimde değil . Bu huyunu bende degistiremedim valla düzelmiyor eşime mesala kızıyorum bu kızgınlığım devam etse düzelecek herşey ama yok o karşımda bana bakıp tatlı tatlı gülünce ikide laf atınca direk tebessüm oluyor kendimi sıkıyorum gülmeyim diye yok ouyor oda etki etmiyor illaki hemen barışır gözüyle görülmeye başladım :(
0 oy
(937 puan) tarafından
Aynı bende senin. Gibiyim değer veriyoruz değersiz olgunsux oluyuruz 
0 oy
tarafından
bu linki izle. Sen sadece duygusal ve hassas son. Bnde öyleydim. Bu videoyu izleyince neden böyle oldugumu anladim. Eskiden hep kızardım kendime. Neden böyleyim diye
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Hayır demeyi öğrenmen gerek en başta 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 932 göst.
26 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 393 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 477 göst.