0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (1,537 puan) tarafından
kızlar ev bulduk İstanbul gibi bi yerde 1500 lira kira evin içi sıfır ilk ben oturucam evin mutfağı banyosu son model olanlardan yapıldı şahane kayınpederimin arkadaşı o yüzden uyguna verecekti bize kira yoksa yüksekti gelin görünki yüksek giriş bişeyler silkelerken bende sıkıntı olur yine yaparım yüksek ama buradaki kadar rahat olmam eşim sen kafayımı yedin aşkım bu yüzden taşınmak istemiyorsun diyor evin bahçesi var kocaman adam oyun parkı dahi var napcam bilmiyorum 

20 Cevaplar

+11 oy
tarafından
düzenlendi
silkeleme işini anlamiyorum zaten giris katta oturuyorum asla dişari bisey silkelemem terbiyesizlik bana gore
(1,537 puan) tarafından
Öyle ama gerekli şimdi oturduğum yerde sabit bi camımız var ben devamlı ordan silkeliyorum birde silkelediğim günlük çarşaflar falan halı sofra bezi bende silkelemem canım sadece ortalıkta olan şeyler
tarafından
balkonuna silkele sonra spur balkonu
(6,762 puan) tarafından
Bencede apartman da bir sürü kişi yaşıyor onlari da düşünmek lazım.
-Reklam-
+5 oy
(737 puan) tarafından
Günlük çarşafıni kalkınca supurmeden evin içine silkeliyorsun sonra supuruyorsun medeniyette bu zatn kimse senin carsaftaki kılını temizlemek zorunda değil sokak ya ailkeledigin yer evini temizleyip dışarıyı batırmak saçmalık bnce 
tarafından
Kesinlikleeee+++
+1 oy
(4,103 puan) tarafından
Sakamisin sen böyle bı fiyatta bide gitmyorsn en az kiralar 4 binden baslyor İstanbul'da bence hiç kaybetme
+1 oy
(9,238 puan) tarafından
Cok degışik geldı bana
0 oy
(995 puan) tarafından

Ay başlığı çok yanlış okudum :D silkeleme sorunu dışında bir çok eksi yönü var zemin katın ama bence diğer yönleri gayet güzel sende silkeleme bizim burda yasak 4 senedir daha bir kez Bi şey silkelemedim Bi şeyde olmadı yapmadım diye 

(995 puan) tarafından
Kii yasak olmasa bile yapmam görgüsüzlük ve bencillik bana göre olan pisliği dışarı atıyorsun bir de ust kattaysan alttakilere dusuyo pislikler
(1,537 puan) tarafından
AA yok canım ben çarşaf falan silkelerim sofra bezi zaten kullanmıyorum halılarıda günlük süpürüyorum kaldırıp silkeleyemem çok ağırlar
(995 puan) tarafından
E çarşaf da silkelemiyiver canım nolcak
(13,265 puan) tarafından
Çarşafını da evine silkele süpür sonra. Kıl saç tüy benim camıma evime gelse üstteki silkelese ciddi tartışırım.
0 oy
tarafından
Eşin haklı bacım kafayı mı yedin sen küçükleri at makinaya büyükleri ya şuur ya yıkamaya ver boşver silkelemeyi bende yüksek girişte oturuyorum hiç bişey silkelemem napalim yani yapcak bişey yok 
0 oy
(20,555 puan) tarafından
Evin içinne silkelerim gene taşınırım bu fırsat kaçar mııııı
0 oy
tarafından
Yok yok o mesele büyük tasinma sen kal olduğun yerde başkası tasinir sirkelemez ... İndim dereye sildim supurdum sirkildim çıktım :)
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Ben zaten bi şey silkelemem neden gerekli bu silkeleme işi çok saçma şuan süpürgeler bizim silkelememizden daha güçlü güzel çekiyor sofra falanda balkona silkeler süpürürsün 
0 oy
(657 puan) tarafından
Neden silkeleme gereği duyuyorsunuz ki? Alışkanlıkla İlgili tamamen. Yeni evinizde bu alışkanlığı bırakırsınız olur biter. Şehir hayatına uygun bir davranış değil.
0 oy
tarafından
Balkona silkele her seyi sirf silkeleme için kararsızsan değişik valla
0 oy
tarafından
Silkelemek yasak. Kimse kabul etmez
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Bende silkeleyenlere sinir oluyorum bahçesi varmış işde git orda çırp bu yuzden taşınmayanda ne biliyim bi komşum vardı camın azına sıçmışdı artık gidip yolacakdım saçını başını taşındık 
0 oy
tarafından
Eşin çok haklı 
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Hayatta en kotu sey silkeleme herkese zarar mustakil evde otursunlar silkeleyenler. Sirf bunun icin o fiyata eve gecilmezmi yaa hemen tasin 
0 oy
(1,048 puan) tarafından
sacmaliyosun bence tasinirdim ben 
0 oy
tarafından
Silkelemek nedir ya girişte otursan bile diğer bina sakinlerine yine tozun pisliğin gitmiyo mu sanıyosunuz siz bu zamana kadar hiç öyle bişey yapmadım yapanıda görürsem uyarırım kimse sizin tozunu pisliğinizi görmek çekmek zorunda değil kusura bakmayın ama saygı duyamıcam buda benim görüşüm 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Esin haklı. Heersey dört dörtlük olmaz. Bazı şeyleri görmezden geleceksin. Çok güzel bı şans geçmiş eline. Bı sürü artı.yonu var. Sadece bu sebep yüzünden o evi istememek Allah'ın da gücüne gider. Sana fıstık gibi bı şans yollamış. 
0 oy
tarafından
Bu bir kriter mi gercekten :D 

Supurge var al vur supurgeyi gec.
0 oy
(13,265 puan) tarafından
Silkelemek zaten çok ayıp ya. Alttakinin camına balkonuna gelıyor. Ben açıkçası balkona bazen de mutfak lavaboma silkeliyorum

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 391 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 393 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 193 göst.

409,986 soru

12,326,805 cevap

39,113 kullanıcı