0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hangi deterjanlardan kullanıyorsunuz ve nasıl yıkıyorsunuz tavsiye verin. Şimdi balkona ısladım arap sabunuyla köpürttüm biraz öylece bıraktım. Domestos kullananları duydum halıyı beyazlatmıyor mu leke yapmıyor mu ve kokusu gidiyor mu kuruyunca 

2 Cevaplar

0 oy
(22,067 puan) tarafından
Bekletme canim direk yıkamaya geç sararır lekeler kalir
tarafından
Lekeleri kolay çıksın gevşesin diye düşünmüştüm yağ lekesi falan var ya ne kullanayım sence
(22,067 puan) tarafından
Bi kovaya az domestos çamaşır deterjanı öl karıştır snra Hali ya dök sert bi lifle citile snrada hali fırçasıyla geç ustunden
tarafından
Teşekkürler canım yıkadım bile sen bekletme deyince
(22,067 puan) tarafından
Iyi etmiisn canim cunku başıma geldi oyle ce beklettim sari sari lekeler kaldıydı:D
tarafından
Sağol bilmediğim bir şey öğrendim :)
-Reklam-
0 oy
(711 puan) tarafından
Halıyı Domestos la yikamadim ama silmiştim tertemiz yapmıştı kuruyunca  mutfağının halısını alabula yaptı ben ikinci kez onu göze alamam açıkçası Domestos dan kork bacım benim başım yandı senin yanmasın . Şuan bide tam gözüken yerde benim halıda alamam tam mutfağa göre kestirmiştim bide ortalık yer ağardı 
tarafından
Nasıl kullanacagını bilmezsen oyle olur :) domestos dırek dokulmez bır suyun ıcıne bıraz domestos bıraz camasır deterjanı karıstırılır onunla silinir yada yıkarken o karısın dokulu yoksa dırek kullanımda agartabılır
ayrıca silerken şuna da dikkat etmek gerekiyor sonucta kirleniyor hali ve dibe işliyor lekeler eger silince guzelce suyunu almazsanız havlu tarzı bir bezle o camasır suyu yada silme suyu dibe iniyor dipteki lekeyi kurudukca üste cıkarıyor yani kusuyor leke o yuzden mesela cay dokuldu hıc bısey yapmadan once bır havlu gıbı kalın emici bezle dırek o fazla su alınmalı dibe çökme den aynı ıslem sılme sonrası da gecerlı
(711 puan) tarafından
Yok gülüm direk dokmedim kız benim mutfak halısı hani şu inceceik olanlar var ya adını unuttum onlardan ne dökülürse üstüne cikartiyordu fena seviyordum kızım da gezerek yemeyi seven biri oturarak yemez ayakta gezerek yer her yer damla damla leke olmuş temiz olsun dediydim sildiudim oda  ilk başta çıktı gibi oldu oh şükür yarebbim dedim kuruyunca mutfağa bı geldim halı mahvolmuş neyse tecrübe oldu bana da :Dsimdi ikinciye hamileyim Allah'ın izniyle bu ikisi batirabildikleri kadar batirsinlar gayri öyle avutuyom kendimi akillari erince ileride değiştiririm şimdi değiştirirsem gene aynı olur bu sefer de sakinacam ya sakınan göze çöp batar misali :D saldim yakasını
tarafından
Noldu kı dırek kullanmadıysan bısı olmaması lazım ya :D
tarafından
Teşekkür ederim. Yıkadım hemen. Çamaşır suyunu fazla kullanmamaya çalışırım iki küçük bebeğim var zaten. Lekeleri iyi çıkarır mı acaba demiştim de o riski göze alamadım. Bir de kokar az da olsa. Arap sabunuyla yıkadım. Halı şampuanı döktüm biraz da

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
6 cevap 165 göst.
5 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mifamilia (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 71 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,198 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 325 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu

410,704 soru

12,357,791 cevap

41,173 kullanıcı

Kategoriler

...