0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yıkanmayı çok severdi oğlum taa ki tatilde duş başlığından korkana kadar önceden hiç sudan çıkmak istemezdi şimdi küvetin içinde ne koyarsam koyuyum yıkanacağını anlayınca kıyameti koparıyo bi kere anca yıkayabiliyorum oda apar topar nasıl sevdirebilirim tekrardan böyle bi sorun yaşayan olduysa yardım edebilir mi

7 Cevaplar

0 oy
(1,265 puan) tarafından
Valla kuzum. Kuvetin icine oyuncak koy suya girmeden gulun eglenin mesrla ustunu soyarken bici bici yapmaya gitcz mesela adi ornek veriyorum ben kizima eylul bici bici yapcakmis diyorum suyu dokerken falan konsuyorum.onunla elini tutuyom guvende oldgunu bilsin diye. Yada gun icinde suyla oyunlar oynasin ki alssin benimkide cok agliyprdu suyundokef dokmez smdi sakin seviniyor bile cikmak istemiyor 9 bucuka ylk bu arda 
(1,265 puan) tarafından
İsin.zor valla cnm kolay gelsin
tarafından
Onuda denedim kuzum ama yine aynısı oldu :( çok teşekkür ederim umarım zamanla geçer sürekli yıkasam geçer mi yoksa travma mı yaratırım diyede korkuyorum iyice soğumasın diye haftada bi kere anca yıkıyorum önceden iki üç günde bi yıkardım ne güzel
(1,265 puan) tarafından
Suyu belkide cok scak olabilir bundan da rahatszdir belki ama dedgm gbi surskli yikamazsanda alisnasi zor ha her cocuk bir degil ama alistrmak sevdirmek bizim elimzde canim
tarafından
Hep kontrol edip yıkarım canım ara ara sıcak olur ondan mı acaba dye ılıştırırım hemende bende dedim travma mı yapar ki acaba çünkü her yıkadğımda böyle bende sudan soğur diye çok sıklaştıramıyorumda :/
(1,265 puan) tarafından
Cok uzun aralikta odluguzamnda hic sevemez bence
-Reklam-
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Benim büyük kızım öyleydi ne yaptıysam olmadı banyo yaparken ağladığını duyan kesin bu çocuğa işkence ediyorlar derdi sonra kendi kendine bıraktı ben ne yaparsam yapayım kabullenmedi 
(4,424 puan) tarafından
Erkek çocuk gerçekten de kök sökturuyo ya benim ilk çocuğum erkek olsa herhalde bir daha doğurmazdım ")) hsjshs ama neyse ki üçüncü de erkek oldu daha da yok rabbim olmayanlara versin inşallah
tarafından
:D evet şuan benim düşündüğümün aynısını düşünüyosun ikinciyi düşünmüyorum inan ama kızım olacağını bilsem ikinciyide yapar bu işi kapatırdım :D benimki kesin erkek olur o yüzden sürpriz bişey olmadıkça istemiyoruz bide evde üç erkek tek kadın valla çok zor amiin amiin canım iki kız bi oğlansa iyi yine :D biz iki oğlan bi kızız annem ne çekmiş yazık kadına diyorum valla bide benim oğlan ne yemek yer ne bişey her konuda zor bi çocuk bebekkende ne emzik ne biberon ne mama hiç bişeyi kabulde etmedi 23ay emzirdim ama doya doya içti sütü sorma tabi onun bağışıklığı için iyi oldu ama benim halimi sen düşün
(4,424 puan) tarafından
"))) iki kizimin ustune oldu oğlan benimki de sürpriz bebek ilk kız dediler ay nasıl mutlu oldum sonra ki randevuda demesin mi erkek diye eyvahlar olsun dedim "D bsksjushshs rabbim hayırlı evlat etsin cümlesini ya gerisi hiç önemli değil aslında büyüyüp gidiyorlar zaten her şekilde
tarafından
Bizde doktor erkek dediğinde emin misiniz kızdır o dikkatli bakın demiştik :D amiin amiin kuzum benim inşallah öyle tabi büyüyüp gidiyolarda büyüyene kadarda bizede iyice bi çektiriyolar
(4,424 puan) tarafından
Varsin  evlattan cekelim canım bunlar tatlı eziyetler allahım bundan geri koymasın ")) benim gözüm korkardı bekarken ama çok çocuklu olmak çok güzel eziyetli tabiki hemde çok büyük sorumluluk ama büyüdükleri zaman bayramlar da seyranlarda cıvıl cıvıl oluyor heryer her biri bir yerden çıkıp boynuna sarılıyorlar annem diye çok güzel bir şey ")
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Sevdiği biseyle sevmediği biseyi birleştirerek. Yani duş almayı sevmiyor ama sevdiği bişey vardır illaki . İkisini bir yapmasına izin vereceksin. Belki ikiniz beraber girip yıkanabilirsiniz. Ya da TV karşısında legende yikabikirsin bı süre. Ne bilim illaki sevdiği bişey vardır ikisini beraber yapmasına izin ver. Bn kızımı küçük küveti vardı ona sokuyorum. Yarım saat sıcak suda oyuncakları ve köpükle oynuyor. Sonra yıkanmak istiyor.eskiden asla yikanmazdi
tarafından
Yıkanacağını anladığı an bizde tüm bağlantı kopuyo kuzum bide öyle deniyim bende en son balkona küveti getireyim oynasın içine girsin sonra diye düşünüyodum havada sıcak ya güneş varken yapıyım bi olmadı teşekkürler
(1,466 puan) tarafından
Olmadı sadece vücudunu yıka . Yavaş yavaş yap. Bugün vücudunu yıka. Kafaya geçme. Yarın yine isteyecek. Yarın bı kere sür kafasına. Sonraki gün iki kere. Adım adım git.
tarafından
Tamam kuzum öyle denicem adım adım gidiyim bakalım dediğin gibi çok sağol inşallah işe yarar
(1,466 puan) tarafından
Yarar cnm.
0 oy
(51,590 puan) tarafından
kizimi dovmusum gibi bagira bagira agliyodu sanki etini kesmisim komsular kapiya gelecek diye korkuyodum bıraktı bir ay kadar sürdü unutana kadar sabret canim 
tarafından
Bizimki bu fıskıyeden öncede bi sorunumuz yoktu nasıl oldu ben anlamadım umarım kısa sürer yoksa o mu yıkanıyo ben mi belli değil
0 oy
(1,888 puan) tarafından
Benim.ogkumda aynı şekilde bütün bir apartman sesimizi duyuyor sanki işkence yapıyoruz gibi ağlıyor sonra kendi alıştı ama şampuan olayını çok sevmiyor 
0 oy
(4,236 puan) tarafından

Duş başlığını eline veriyorum hadi sen kendin yıkan diyorum öyle yapıyoruz gerçi benim oğlan sudan korkmuyor banyodan çıkarken ağlıyor genelde :D

0 oy
(1,924 puan) tarafından
Canım su sıcaklığını termometreyle kontrol et azıcık sıcaksa bile onların vucudunu yakabilyo belki bi kere sıcak yıkadıysan ondan korkyodur

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 615 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 291 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 146 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 195 göst.