0 oy
229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
19 aylık kızım ve 30 haftalık hamileyim. Doğurmadan alıştırmak istiyorum değilse iki çocukla 3 yaşına kadar kalabilir. Bunun için annemgile gitmeyi düşünüyorum çünkü ağırlaştı sürekli takip edemem annemgile 1 hafta kalıp yardım alsam öğrenebilir mi yoksa daha küçük mü çiş diyebiliyor yani gelince çiş diyebilir. Birde nerden nasıl başlayacağım lazımlığı var aldım tuvalete mi götürmeliyim yoksa bezi tamamen çıkar malıyımıyım yoksa bezi bağlıyken mi götürmeliyim aklımda deli sorular =) 

10 Cevaplar

0 oy
(3,996 puan) tarafından
bence cok cok erken  dogumdan sonra baslarsin hic acele etme 
tarafından
Şimdi eve bir bebek gelecek onun için iki değişikliğin fazla olacağını düşünüyorum bebek gelmeden alışırsa daha iyi olur sanki ama küçük mü doğuma kadar 21 aylık olacak
-Reklam-
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Daha çok küçük ya bu yaz olmasın da önümüzde ki yaz olsun ne olur ki canım suan da zaten kasları tam gelişmediği için alışması çok çok zor küçük büyük cıs yönetimini yapamaz
tarafından
Ya işte iki çocukla nasıl olur bilmiyorum o zaman diğer kızımda Allah nasip ederse  8 aylık felan olacak
(4,424 puan) tarafından
Olsun canım bir şey olmaz o zaman bile küçük oluyor ama yine şuan kinden daha bilinçli olur bende iki çocuk bezledim kızım üç yaşında oğlum 1 yaşında kızımı yeni alıştırdım tuvalete ancak kendini hazır hissetti bu eğitime
0 oy
tarafından
Çok erken cok kucuk ıstese de tutamaz 
tarafından
İnternete baktım da 18 _24 ay arası ideal diyorlar ne kadar doğru bilemedim
0 oy
(3,527 puan) tarafından
Oğlm 22 aylık canm 20   21 aylık ta başladık şükür iyi oldu
0 oy
(554 puan) tarafından
Ramazanda kızım çişini diyordu gündüz yapıyordu faln ama ben tembellik ettim gece falan çıkarmadım bezi. Şimdi kizim 20 ayı bitiricek bezi bıraktık tamamen 5 6 gün oldu sanırım tamamen öğrendi hiç sorun yok. İlk sefer sadece kakasını 3 gün tutmuştu sonra onu da söyledi yaptı. Sen ve çocuğun hazırsa başla. Erken değil yani
0 oy
(13,587 puan) tarafından
Çok küçük daha alışması aylar sürer 
0 oy
(291 puan) tarafından
Yeğenim 16 aylıkken öğrendi çişini. Bi dene eğer çiş diyorsa söyler belki. Vala yeğenim 3 günde öğrendi hemde 16 aylık tı cocuk resmen bekliyormuş çiş öğretsinler diye
(291 puan) tarafından
Alıştırma külıtları oluyo ondan alırsın bezini bağlamazsın.
0 oy
tarafından
17 bucuk aylik kizim actim bende cok kacirdi bide buyuk tuvaletini yapmadi az daha beklicem dedim duruyorum oglum 18 ayda acmistim ikinciyide 20 cinayda alistirsimm
0 oy
tarafından
Biz 22 aylıkken başladik canım daha erken bence bebeğin doğsun bir toparlan sonra başlarsın 
0 oy
tarafından
21 aylıkken öğrendi benimki de dene öğrenir inşallah. Bezi çıkar tamamen. Lazımlığı ilk günler yanında bulundur yapmaya başladığı an kucakla oturt. Sürekli anlat anlar o Allahın izniyle. Gece de bağlamasan iyi olur

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 255 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde bkulbilge (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 430 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 125 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 84 göst.