0 oy
175 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (234 puan) tarafından
4.bucuk aylık bebek neden sürekli ateslenir huysuzlanir uyumaz gözleri kapalı ağlar çok uykusu olduğu halde hasta filan da deil

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dişi çıkar üşütmüşsündür
(234 puan) tarafından
Havalar çok sıcak ki
tarafından
Olsun uykudan uyanınca terli olur öyle alırsan üşür sırtına bez koy yada üstünü degiştir
(234 puan) tarafından
Tamam cnm çok saol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bi doktora görün belki iltihap falan olmuştur kulak ya da boğaz. Ya da kanında mikrop falan vardır bi doktora gorun
(234 puan) tarafından
2 haftadır ccok ağladı huysuzdu bugün de ateşi var şurup verdim dusuyo sonra tekrar cikiyo sıcaktan olurmu acaba
tarafından
Canım adana daysan eğer evet sıcak olur disten de olur ama iki haftadır böyleyse mutlaka giy doktora
(14,252 puan) tarafından
Bir derdi var belliki doktora götür kontrol olsun 2 hafta neden ağladı dişlerimi kasimiyo
(234 puan) tarafından
Çok kasiniyo ama diş yok cnm daha
(234 puan) tarafından
Yok Daha deilim cnm Adana'da
tarafından
Canm diş bazen ateş yapar ama iki hafta falan sürmez. O yüzden bi doktora gitursen iyi olur. Eğer kulağı iltihap falan olduysa doktor antibiyotik falan verir en azından ilerlemez
(234 puan) tarafından
Anladım canım peki ateşini nasıl dusurturum
(234 puan) tarafından
Parolmu calpol mu şurup hangisi sence
(14,252 puan) tarafından
Belliki ateşine sebep bir şey yani herhangi bir iltihap varsa zaten düşmez sadece ateş dusurucuyle doktora goturmelisin
tarafından
Ateş düşürücü sadece o anlık ağrısını keser . Calpol ve  parola dönüşümlü  ver yani 4 saat arayla birini sonra 4 saat geçince diğerini ver
(234 puan) tarafından
Yeni ölçtüm koltukaltı 37.4 çok fazlamı ay çok soru sordum canm sanada
(14,252 puan) tarafından
Kız sen 2 haftadır agliyo diyorsun post başlığın sürekli ateşlenme daha ne duruyorsun doktora neden goturmuyosun
(234 puan) tarafından
Atak hastası diye düşünüyordum kizzz bugün de ateşi var acaba neden olur diye sordum leee
(234 puan) tarafından
Bugün ateşlendi mesala şurup verdim geçti tekrar ateşlendi onu diyorumm
(14,252 puan) tarafından
Yani takip et götür bence blmyrm için rht etsin en azından daha çok kucuk
(234 puan) tarafından
Öyle cnm bugün götürmem imkansız anca yarin
tarafından
Yok canım soru sorman önemli değil.  Ama ateşi var ve bu iki haftadır böyleyse götür mutlaka. Yarın da hafta sonu anca acil bakar o da bakalım nasıl bakar.  Sen yine de ılık duş aldır önce soğuk değil hafif ılık.  Ayaktan başla kafaya kadar. Kafasını değil yüzünü elinle yikattiriver. Sonra ateş dus8rucusunu ver . Geçmiş olsun çocuğun olunca böyle şeylere alışacaksın canım ama ihmal etme
(234 puan) tarafından
AA yarın cumartesimi valla onu bilmiyorum bak Allhim kız zaten burası Allah'lik küçücük bir yer saglikocagindan bozma bir hastane entegre
(234 puan) tarafından
Adamlar iğne ilaç serum biter diye kullanmıyor bile hastaya
tarafından
Haklısın canm bazen küçük yerlerde öyle önemsemiyorlar  ben ilk kızımda bir yaşındaydı urfa da eşimin memleketine gitmiştik çocuk ishal kusma hava değişimi yaşadı. Neyse doktora götürdük baktı şöyle  bi bir yaşına basmış emzirmeye  gerek yok artık dedi ben şok. Dedim hocam ömrümde bunu diyen ilk doktorsunuz  tebrik ederim dedim :)) adam bozuldu ilacı yazdı çıktım gittim
(234 puan) tarafından
Az önce hemşireye yazdım ateşi var bugün diye koltuk altı 37.4 çıktı dedim ateşi yok o zman diyi ateş sayilmiyomu ben mi yanlış biliyorum acaba
(14,252 puan) tarafından
Koltuk altı 37,4 ve üzeri ateş ama onlar 38 de önemsiyor takip et bakalim
(234 puan) tarafından
Tamam canım yanlızım bide sabaha kadar kontrol ederim zaten uyuyo şuan canımın içi insllh kötü olmaz olursa işte o zman yanarim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 217 göst.
22 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bayanefendi (1,831 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
26 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,154 soru

24,487,483 cevap

357,394 kullanıcı

...