0 oy
76 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
gpHcphcy

2 Cevaplar

0 oy
(1,916 puan) tarafından

En İyi Cevap
7 aylık suan bi 6 aylik asisi zorladi bizi ates yapti diger asilar ates yapmadi zaten hava sicak kalin giydirme asidan sonra zibinla dursun üşümez gecede sık *** kontrol et baktin ateslendi calpol ver ilik dus aldir canim hic bisi olmaz korkma bagisikligi guclenmesi gerek
tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Saglik ocagindaki kadin kolu kizarabilir sisebilir iltahap akabilir atesi cikabilir 3 gun banyo yaptiemiycaksin.demisti cok sukur bir sikinti yasamadik seninkide oyle olur insallah ama her bebek bir degil tabiki sen yine de git 
tarafından
Canim benim bebegiminde 2.ay aşısı var gitmeden 1 gün önce duş aldirsam olur mu 3 gun yapmiyacaksa
tarafından
İnşallah kolay atlatırız bi gün önce duş aldırıp gidecem kayın annemde kalacak bır ıkı gun
(1,402 puan) tarafından
Olur tabiki olmaz mi zaten yaptir ama o uc gun icinde koluna degmiycek sekilde belden asagisini yikadim ben sende oyle yap havalar cok sicak minnoş isilik olmasin
tarafından
Teşekkür ederim sağ olun
tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seliinn (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
30 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 112 göst.
30 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.

412,321 soru

12,412,059 cevap

44,890 kullanıcı

Kategoriler

...