0 oy
274 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bugün düğün ve nikahın tam 1. senesi oldu. Sabah kuzenim benim yaşadığım sehire gelmişti kahvaltı yaptık gitti çok durmadı eşimle birlikte bıraktık otogara. Ordan çıktıktan sonra da ikeada gezindik belki güzel dolap buluruz diye. Eve geldik arkadaşlarının yanına çıktı daha gelmedi yemeğimi çok acıktığım için tv karşısında kendim yedim. Hala daha gelmedi. 

Büyün bunlara rağmen kavga etmek gelmiyo içimden. Allaha şükür lavga gürültü aldatma yok mutluyum ama insan birazda şımarmak istiyo bence. Muhtemelen gelecek yemeğini yer youtubedan dizi açar uyuyakalır tv karsısında. 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kutlamadınızmı yani keşke arkadaşlarıyla olmak yerine bugün full seninle olsaydı 
tarafından
Yoo kutlamadık sabah arabada eve dönerken laf çarptım halbüki yaa geçen sene su an tam gelin almamız falan olmuştu diye
tarafından
Ayıp etmiş eşin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Tam odun galiba esin ilk evlilik yildonumunuzde arkadaşları ile geçirmek te ne bileyim bisry diyemiyorum ama üzüldüm canım senin adına belki gelirken sürpriz yapar <3

tarafından
Yok bee zannetmiyorum eli boş gelir bu saatte hayatta gidip çiçek almaz. İçime atıyorum galiba gerçekten hiç trip atmak bile gelmiyo içimden
tarafından
Ya uzulmussun dur o yüzden trip atmak bile gelmiyodur atma içine ben olsam 100 kere suratına vururum gerçi bizimde ne olacak bilmiyorum 21 inde gorucem bakalım ilk olacak bizimde
tarafından
İnşallah unutmaz canım :)
0 oy
(14,156 puan) tarafından
Belki pastayla gelir☺️sürpriz yapar daha da yeni yani bir şey yapar mutlaka
tarafından
:)) zannetmiyorum yaparsa haber veririm ama sanmıyorum
0 oy
tarafından
Güzel bir msj at canım süslen püslen azcik cilveli biseyler yaz sonrada cıtlat bugünün hangi gün olduğunu falan  yap biseyler işte kız 
tarafından
Valla hiç içimden gelmiyo modum düştü ya canım :)
0 oy
tarafından
Sen supriz yapsaydın canım 
tarafından
Hep ben ilk adım atarım içimden gelmiyo 29 haftalık gebeyim birazda o uğrassın bence
0 oy
tarafından
nice yillara bizimde yarin 6. yilimiz oluyor:)
tarafından
Allah sağlık versin huzur versin inşallah herkese :)
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Belki eve gelirken pasta falan alıp sürpriz yapar :) yaparsa yaz kiz merak ederim :D
tarafından
Canım pasta masta yok eli boş geldi :) ama çok sakin duruyorum sakin bi şekilde bugun yıldönümüydü keşke bişeyler yapsaydık dedim açıkca utandı telafi etcekmiş bakalim
(3,192 puan) tarafından
İyi bakalım canım olsun Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
0 oy
tarafından
Canim unutmuş olabilir mi benım öküzde unutkan aklında kalmaz kaç senedır Yenı yenı alıştı unutmamaya çalişiyo kutluyor özel günleri 
tarafından
Bilmiyomus böyle şeyleri öyle dedi ya :)
tarafından
Dedım ya hemen kötu düşünme erkek milleti az öküz olur ))))
tarafından
Romantiği de bizi bulmaz zaten :)
tarafından
Zor la aliştırirız bizden kaçar mi )))
0 oy
(54,504 puan) tarafından
bizimde bugun kina 17 si evlilik yıldönümü benimkide oduna bagladi almaz bisey umarim seninki sasirtirda alir
tarafından
Yok canım sasırmadım almamıs eli bos geldi eve :) inşallah seninki hatırlar
0 oy
tarafından

sabah sen kuzeninle kahvalti etmissin aksam da o arkadaslariyla yanii bilemedim simdi ikiniz de de hata var :D

tarafından
Kuzenim başka sehirdrn gelmişti beni de görüp gitti sadece o kadar ki kendi evimizde kahvaltı yaptık eşimde vardı plan yapmak istese tüm gün bostu yabi canım :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 128 göst.
25 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
15 cevap 661 göst.
0 oy
3 cevap 297 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serapse (294 puan) tarafından soruldu

Kategoriler