0 oy
1,920 göst.
Diğer kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Esiniz icki içse ne yapardınız ilk kez içiyor arkadasinun bekarlik partisi varmış içki içecekmiş ne dersiniz ve içse ne yaparsiniz

88 Cevaplar

0 oy
(363 puan) tarafından

İstemezdim içmesini de bi defalık bir şey e de bir şey demeyin eğer içince kendini kaybetmeyen birisiyse eşiniz  

Eşim imam içmez o yüzden rahatım :D

-Reklam-
0 oy
(987 puan) tarafından
Çok şükür bizden çok uzak.sanw tavsiye İlk kez icecekse sakın izin verme.aliskanlik hâline gelir.esiminde arkadaşları içer.ama eşim ve diğer birkaç arkadaşı içmiyor diye.onlar olunca içenlerde içmez...
0 oy
(1,154 puan) tarafından

En buyuk keyfimizdi fasila gidip karsilikli icmek sonra ilk cocuga hamile kaldim gitmedik icmedik emzirdigim icin de icemedik zaten buyugu 14 aylikti ikinciyi ogrendik 9 aylik olacak 10 gun sonra düşünüyoruz bazen yapsak mı bir cilginlik diye sonra o parayla bez alalim diyoruz :D Ama dolapta durur bir kucuk raki ve bira gel bak ama dokunan yok :D Arkadaslariyla da ancak benim guvenimi kazanmış bir arkadasi olmalı ki icebilsin yoksa icemez

0 oy
(363 puan) tarafından
Eşimin ağzına sürmesi demek alkolik günlerine dönmesi demek onun o nefsiyle uğraşamam 
0 oy
tarafından
Ilk defa icen biri icemezki. Tadini begenmez bence
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Eşimde bende alkol kullanırız alemci değiliz ,ama keyfi hoş sohbet bazen arkadaşlarımızla bazen birlikte birseyler icmek gayet güzel olur.Bu duruma da extra bir anlam yüklemeyiz çay kola gibi..

Ama sizin durum biraz farklı gibi okunuyor normalde hiç alkol tüketmeyen (ve hatta bu duruma daha öncesinde pek hoş bakmadığını düşündüm eşinizin  ) birinin arkadaş bekarliga veda partisinde alkol almasını hoş karsilamayabilirim. On yargimi yaptım şuan bilmiyorum ama  kalabalıkta ve hatta tanımadığı insanlarında olacağı bir yerde alkolün kendisinde nasıl duracağını da bilmemek ... oyumu bu duruma onay vermemekten yana kullanmak istiyorum.
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Rabbim muhafaza kılsın diyorum sadece
0 oy
(874 puan) tarafından
Evde içmez ama dışarı da yanımda içer de abisiyle de içer emzirdiğim için içemiyorum ama hamilelikten önce beraber içerdik 
0 oy
(2,945 puan) tarafından
HARAM HARAM HARAMMMM başkada birşey demiyorum sırf bir kerelik eğlence için kendini ateşe atmasını istemem ki hamdolsun eşim öyle biri değil 
0 oy
tarafından
Ozel günlerde içer ben ondan daha cok icerim :D dolapta da bira var icsem mi diye düşünüyorum:D
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Eşim içmez hiç içmemiş, ben evlemeden önce bazen içerdim sigarada içerdim bazen hafif alkolde alırdım  ,evliliğimiz ilk yillarindada arada içmeye devam ettim artık tamemmen içmiyorum bende eşime uydum 
0 oy
(19 puan) tarafından
Özel günlerinizde şarap içeriz yemeğin yanına. Yılbaşı viski günüdür. Ayda yılda bir de özel gün dışı biralarımızı alırız evde ya da bir barda içeriz. Malum alkol fiyatları da çok pahalandı.
0 oy
tarafından
Eşim harama bulaşmaz çok şükür
0 oy
(989 puan) tarafından
İzin vermezdim asla bir kere içerse alışır egerki baş edemiyirsam kayinbabam yada kaynım söyler asla izin verme çok şükür icmiyir sadece sigara  kullanıyor 
0 oy
(2,013 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yanlış bi yere sormuşsun soruyu :) fetva verenler çok olur şimdi :) bu arada benim Eşim alkol alan birisi olduğu için kendini dağıtmadığı sürece sorun yok benim için 
0 oy
(7,733 puan) tarafından
Ayda yılda bir içer. Hamiellikten önce beraber içerdik tabi şimdi emziriyorum o tek ya da arkadaşıyla çok nadir içiyor abartmadigi sürece bişey demem.
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Beraber iciyoz biz :d
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Sigara alkol ikimizde de yok şükür olsaydı başta konusur almazdım ben 
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Açıkçası benim babam içkiyi çok içen birisiydi hep dua ettim eşim icmesin diye Rabbime Bin şükür ki eşim içmiyor ama içki içmesine izin vermem canım 
0 oy
(2,838 puan) tarafından
İçmiyor içmesini istemem tabiki içerse tepkimi koyarım ellimden geldiğince engel olmaya çalışırım 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 657 göst.
14 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 591 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 462 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yasittar (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 325 göst.