0 oy
659 göst.
Diğer kategorisinde (1,466 puan) tarafından
Haydi muhabbet edelim kızlar. Bazen bnm modum düşük oluyor. Ağzıma geleni söyleyeyim geliyor. Sonra o bı insan. Üzülür, kırılır, hayatını etiklemeyim diye susuyorum. Ama çok hak eden oluyor. Peki siz lincleyip sonra üzüldüğünüz biri oldu mu ? Keşke şu lafı da demeseydim dediğiniz ?

30 Cevaplar

0 oy
(29,228 puan) tarafından

Hayır hiç üzüldüğüm olmadı gereksiz tepki göstermem linç etmem linç kelimesi saçma.

Fikirimi derim çekilirim.

(1,862 puan) tarafından
Ah gece kuşu ah :)
(29,228 puan) tarafından
Sjsjsjsj :)))
(29,228 puan) tarafından
Noldu giii
-Reklam-
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Genel de kocam beni dövdü sövdü aldattı bırakıp gitti ama halen daha seviyorum diyenlere kızıyorum
(1,466 puan) tarafından
Ya napsinlae. Başka çare yok. Güçlü olmak zor olan yol. Bildikleri kolay yolu yürümeye devam etmek istiyorlar
(3,485 puan) tarafından
Öyle değil canım babasının evine gidiyorlar ya sonra seviyorum ölüyorum aşkımdan deyip geri dönüyorlar yine aynı şeyi yaşıyorlar ama tutupta ailesi kabul etmeyip mecbur çekenlere demiyorum onlar mecbur çocuk için kalıyorlar
0 oy
tarafından
Yok kimse linclemem bide burdakilerin kul hakkına girmeye ne gerek var görmeden tanimadn
(1,466 puan) tarafından
Ooo biz hirslaniyoeuz, kiziyiruz yazan hooop silicermis postu. Herşey normale dönmüş yani. Olan bize oluyor
tarafından
Aynn orası oyle
0 oy
tarafından
Kimseyi linç etmem neyse onu söylerim 
(1,466 puan) tarafından
Süpersin ♥️
0 oy
(10,084 puan) tarafından
Ben hiç kimseyi linçlemedim etmemde nazikçe yazarım kusura bakma şöyle yada yanlış anlama şöyle diye yazarım yazdimlarimda hiç kırıcı değildir ama evet beni kıran linç eden çok oldu Allah'a havale ettim helal etmiyorum hakkımı sonuçta kul hakidir
(1,466 puan) tarafından
İşte asıl anlatmak istediğim bu. Kul hakkı. Direk yazıyoruz ama karşıdaki de insan
(10,084 puan) tarafından
Heleki en hasas oldugum yerden beni suçladılar anneligimle asla helal etmem hakkımı ben oğlumu çok zorluklarla doğurdum 9 ay boyunca ne çektiğimi Allah biliyo üstüne yoğun bakım kapısında bekleyişimj her tlfun çaldığında kalbimin nasıl çarptığını tlfun açmaya nasıl korktuğumj Rabbim şahit beni kötü anne diye linç edip ağır hakaret edenleri Allah'a havale ediyorum
0 oy
(3,951 puan) tarafından

Valla genelde benim yorumuma karışan bi kaç  kisiyle tartismam oldu ama kim diye sorsan hatirlamam:D ama pisman mıyım  hayirrr:D:D

(1,466 puan) tarafından
Bnde hiç hatırlamıyorum isimleri. Ama bazıları çetele tutuyor. Düşmanım çok burda diyen filan bile oluyor
0 oy
(19,927 puan) tarafından
Ben hiç pişman olmadım. Linclemem zaten. 2 kişiyle tartıştım.burda sadece. İkisinin de agresif yorumlarını görüyorum hala. Genel olarak agresifler yani belli.
(1,466 puan) tarafından
Sadece bana değil genel olarak oyleler diyorsun yani
(19,927 puan) tarafından
Aynen öyle. Hatta birisi bana kocana sahip çık sen burda yorum yazacağını demişti. Benim postlarimdan böyle bir durum çıkarmış aklınca. Öyle bir durum yok halbuki ama neyse dedim. Dün bı gördüm kendi kocası gitmiş. Ama ben uzuldum yine de evlatları var çünkü. Allah herkese iyilik versin
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Bebeğime kötü davraniyorum ,sonra bebege hamile ama kürtaj istiyorum ,bebeği karnımda öldürmek istiyorum nasıl yapabilirim  ,eşinle veya kaynasinla  sürekli gereksiz tartışıp kendini haklı gösterme çabasında olanlar mesela esininm ailesinin giyimi beğenmiyorum onlarla bir yere gitmek istemiyorum gibi postlar oluyor insanlari küçümseyen vs öyle şeyler olmadıkça kimsenin kalbini kırmamaya çalışıyorum diğerlerine de en başta belirttiğim gibi post açanlarada çok kötü yazmıyorum ama yanlış gördüğüm şeyleri yazıyorum dayanamıyorum 
(1,466 puan) tarafından
Kendilerini haklı görüyorlar ya en çok ona şaşırıyorum
0 oy
tarafından
Lincleyip pişman olmadim. Ama beni lincleyip sonradan özelden hakkını helal et kusura bakma yazan birkaç kişi oldu
(1,466 puan) tarafından
Vayyyy bize denk gelmezzz
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Bazen benim de kızasim geliyor ama tutuyorum kendimi kalp kırmaya değmez diyorum onun günahını da almayayım ölümlü dünya diyip geçiyorum 
(1,466 puan) tarafından
Bnde aynı. Zaten hassas bı anı bnde bişey dersem iyice sarpa sarar olayları diye de korkmuyor degilim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 392 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 431 göst.
0 oy
29 cevap 824 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 463 göst.

410,164 soru