Kaynanama telefonda kırıldığım bir konuyla alakalı soru sordum ve beni dinlemedi sözümü kesip durdu bende telefonda anlasamicaz yüzyüze konusalim dedim bu konu aramizda kalsin oğlum uzulmesin dedi. Eşimde benim yuzumden anlar bir seye uzuldugumu ben uzulunce o da üzülür karşımda gulecek hali yok. Ben üzülürsem eşimde üzülür dedim. Benle telefonda çok rahat konuştu ve telefonu kapatinca gorumcemi arayip ağlamış gorumcemde beni aramak yerine annemi aramis sikayet etmis her neyse. Geçen yuzlestik kaynanamla ortamda eşim kocası kendisi ve ben vardim. Bana telefonda kızdın dedi oysa ben agliyordum cok kirilmistim kizacak halim bile yoktu ben sana kizmadim dedim sen cok rahat konustun benle uzerinr gorumcemi aramissin aglamissin dedim ben aramadim o beni aradi dedi yalan söyledi tekrardan daha sonrada ışte bana oglunu uzucem uzerim demedin mi dedi bir sey daha dedi o anki sinirimle bana iftira attigi için unuttum evi terk ettim eşim pesimden geldi bana iftira atanin evine ben bir daha gitmem dedim. Kizlar bu kadinin derdi bizi ayirmak cok uzuluyorum cok zoruma gitti bana bu zamana kadar yaptıklarına sustum iftira atmasına da sustum ama iftirayi kabul edemem. Simdi ne yapacagimi bilmiyorum cok kötü haldeyim