0 oy
794 göst.
Diğer kategorisinde (364 puan) tarafından
Çocuklarıniza oyuncak silah kılıç vs. Şeyleri alıyor veya onlarla oynamasına müsaade ediyor muusnuz kayinvalidemlerde görümcemin çocuklarının eski oyuncakları var gelen çocuklar oynasın diye bırakmış içinde silahlar var v3 kayınbabam her gittimizde oğluma silahi veriyor tak tak aaa öldüm hadi git babayı da vur diyor. Tmm belki benim gibi düşünmüyor bilmiyor ama bu durumdan çok rahatsızım şiddet içeren oyuncaklari sevmiyorum oynamasını istemiyorum diyemiyorum da vermeyin öğrenmesin falan diye bu sefer çok biliyor gözüyle bakıyorlar. Eşime söyledim bida verirlerse yok diyelim sende söyle vermesin dedim tmm haklısın hiç böyle düşünmemiştim dedi. Siz bu tarz oyuncaklarla oynamasına izin veriyor musunuz 

26 Cevaplar

0 oy
(7,806 puan) tarafından
Çocuğun TV izliyormu cnm yada telefon filan. 
tarafından
Postla ne alakası var tv ve telefonun hwhdsh
(364 puan) tarafından
Arada açıp izletmek istiyorlar da yok açmayın diyorum abur cubur veriyorlar eline ona da yok diyorum çok biliyor gözüyle bakıyorlar resmen kendi çocuğumu koruyacağım rahatsız olacağım şeyleri söylemeye çekinir oldum çok rahatsızım bu durumdan
(7,806 puan) tarafından
İzliyorsa ordanda goruru silah filan dicektim yani nekadar saiknsakta ilaki karışan oluyor karşısına çıkıyor
tarafından
Tvde görmek başka elınealmak başka ki zaten çocuklara tv de çukuru acıcak degılız cızgı fılm ızlıyolar
(3,886 puan) tarafından
GozdeDuruMery
Kahkahalarla okudum :D iyisin iyiii
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğru düşünüyorsun vermemek gerek
0 oy
tarafından
Benim bebeğim yok ama bende çok karşıyım silahtan oyuncak olmaz
0 oy
tarafından
Ben cok karsıyım silah, kılıç, sopa bunların oyuncagı olmaz oyuncak degıl, mılyon tane oyuncak var onlarla oynamak cok sacma cocuk bunların oyuncak oldugunu onemsız oldugunu ogrenıyor kucuk yasta buyuyunce de kuru sıkı sılahı sıkmaya baslıyor
(364 puan) tarafından
Evet kesinlikle ya hic oyuncak yoksa bile tencere tavayla uyansin milletin evinde zaten çantama 2 3 tane sevdiği oyuncağı koyuyorum
0 oy
tarafından
Istiyor norf falan aliyorum bence
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Aynen bende istemiyorum kayınvalideme gidince kızım kuzeninin silahlarıyla oynar onlarla oynama derim. Annem de bazen ısır vur gibi şeyler der bişey diyemiyorum sinir oluyorum 
0 oy
(7,035 puan) tarafından
2 yaşıni geçti hala vermedim eline onları alacağıma insat malzemesi oyuncakları alıyorum doktor seti araba top alıyorum onları sadece dışarda görüyor bazı cocuklarin elinde istiyorsam yone almıyorum 
(504 puan) tarafından
Bende almam oyun hamuru kinetik kum doktor seti mutfak seti bile aldım erkek olduğu halde ama bir kere oyuncak silah almadım almamda
(7,035 puan) tarafından
Bayramlarda bütün çocukların ellerinde var oyuncak mermileri atıyorlar birbirlerine daha geçen birini. Gözünü kör Etiler
(504 puan) tarafından
Işte çocuklardan önce aileleri eğitmek lazım yeterlilik lazım ebeveyn olmak için
(7,035 puan) tarafından
Aynen öyle canım ben çok korkarım  o boncuk mermilerden çocukluğumdan beri sırf o yüzden bayramda dışarı çıkmaya korkardım biri sıkacak diye
0 oy
(6,769 puan) tarafından
bende hİç sevmiyorum o tür oyuncakları. Evede almadım ama misafrliğe gidince onlarda varsa bulup oynuyor maalesef :/
(364 puan) tarafından
Evet evde yok ya oraya gidince ilgisini çekiyor demek
0 oy
(3,165 puan) tarafından
Hiç öyle oyuncaklar almadım dha çok elimizde yapmaz bul tak şekiller ve bardak tencede flan var komşuculuk oynuyoruz :) 
(364 puan) tarafından
Evet ya çok gereksiz silahtan kılıçtan oyuncak mı olur bende bi yere gidince eğer o evde oyuncak yoksa tencere ve çaydanlık veriyorum eline çok seviyor
0 oy
tarafından
Oğlum 3 yaşını geçti asla almadım birde babası asker yani eşimde karşı eğitici oyuncaklar alıyoruz 
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Izin vermiyorum kesinlikle öyle ölümlü vurdulu kırdılı oyunlar oynamalarına müsade etmiyorum hadi kızlara izin vermedi oğlan bari oynasın kız gibi büyüdü diyorlar büyüsün size ne dedim size mi büyüyor ben halimden memnunum geç en bayramda yeğenlerimle bir araya geldik eniştem mezarlığa gideyim bi ziyaret edeyim dedi benim kizim La yeğenimde kendi arasında konusuyor kızım 6 yaşında yeğenim de 7 kızım dedi ki mezarlık neki eniştem nereye gidecek yeğenimde başladı silahla birini vurursun böyle her yerinden kanlar akar yatar yere böyle dan diye dedi yere yattı sonra da onu alır mezara koyarlar oda ölmüş olur kizim in gözleri yuvalarından fırladı yeğenime dedim kızım sen böyle şeyleri nereden öğrendin aklına nerden geliyo işte televizyondan gördüm orda öyle yapıyorlar hemde abimin telefonunda da var dedi ablama da abisinede kızdım bu çocuğu böyle şeylere maruz birakmayin diye ama bil bakalım ne oldu ablamda bana kızdı bir şey olmaz diye 
0 oy
tarafından
Hayır izin vermiyorum büyük oğlumun vardı kaldırdım küçüğe de eğitici oyuncaklar veriyorum 
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Benimkinin hiç oyuncagı yok 
0 oy
tarafından
Bende silaha karşıyım daha küçücük yaşta bunlarla büyümesi normal değil 
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Araba ve egitici oyuncaklardan yanayim ben 
0 oy
(2,286 puan) tarafından
Asla vermiyorum 9 ayligiz vermicem almicam kimsede alamaz oynatmam atarım 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Yok almıyoruz birinin vermesine su tabancası bile olsa müsaade etmiyoruz. Tvde ağlayan bile olsa üzülüyor şiddet içerikli de izlemiyoruz biz. 
0 oy
(2,554 puan) tarafından
Araştır pedegoglar bir sakınca olmadığını söylüyor. Çocuk her vurdum dediğinde kendini yere atmalisin çocuk enerjisini öyle bisaltiyormius. Bu çocuğu silaha bağımlı hale getirmiyir
0 oy
(504 puan) tarafından
Ben izin vermiyorum almadımda 3 yaşına kadar kimseye aldırmamda bu şekilde davranan olursada uyarıyorum. 3 yaşındaki çocuğa ne silahı ne bıçağı
0 oy
(402 puan) tarafından
Bende kaç kere aynı durumla karşılaştım ve tepkimi gösterdim hemen baktım yok ciddiye alınmıyorum sert bir dille tepkimi belirttim ben ana sınıfı öğretmeniyim biraz da o yüzden çekiniyorlar benden artık öyle şeyler görmüyorm şükür kesinlikle karşıyım asla böyle oyuncaklarla oynatmam almam tavsiye de etmiyorum çok bilmiş desinler umrumda değil ben çocuğumu korumak uğruna bilmiş de olurum 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 151 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
21 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gozdekumsal (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 135 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
13 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zynp54 (1,077 puan) tarafından soruldu

412,528 soru

12,420,147 cevap

45,183 kullanıcı

Kategoriler

...