Iki aylik olmak uzere oglum ilk bebegim.suana kadar hic hasta etmemistim cok seviniodum.ne yazikki bn grip oldum sanirim bnden bulasti oksuruyo dunden beri.ve her oksurmede kusuyo.surekli bi oksuruk yok ama o oksurunce bnim ivimi parcaliolar sanki.dayanamadim sabah agladim.esim kizdi bu kadar aglanacak ne var diye.lutfen dua edin ogluma.Rabbim kimsenin evladini hasta etmesin.doktora gotureyimmi yoksa beklimmi diye dusunuyorum.oynuyo emio surekli bi aglamasi yok atesi yok.netten baktim emzirince gecer yazio ama bi akil verin ne yapim
Oksurugubsiddetlenirse goturursun suan icn bi sknti yoksa gecmis olsn canm
Canının taaaaaaaa ici ne kadar acıyor demi :) ama üzülme bebek bu hangimiz 4/4 büyüdük öksürmesi daha iyi mikropları atar emmesi hepsinden iyi ilaçtan da şifalı sende moralini bozma için rahat etmezse hastaneye git sen iyi ol ki bebeğinde senden güç alsin iyi olsun Allah şifanızı versin canim benim
Canım benim ıhlamur adaçayı kış çayı yap iç sütünden onada geçer ballı zencefil yap bide ıhlamur çayı yaptığında bi çay kaşığı kadar bebişine de ver şifa olur inşallah göğsüne ayaklarının altına adaçayı yağı var ondan sür iyi gelir rahatlatır geçmiş olsun benim diğer çocuklarda hasta onlardan küçük kızıma da geçecek diye korkuyorum bende daha 23günlük o dayanamaz Allah tüm hastalara şifa versin içinde bizleride ayırmasın
Geçmiş olsun kuzum olucak onlar aglanicak bisi değil hangi çocuk hasta olmadan buyumusku seninki büyüsün? Serumfizyolijik al burnuna ondan damlat sonrada otrivie nin burnun temizleme şeyiyle cek burnunu geniz akıntısı falan olması ateş çıkarsa gidersin doktora canım ateş olduğunda enfeksiyon var demektir ozaman aksatma
Burnu foş foş ses cikariyo diye hungur hungur aglamistm bende :( kiyamam size Allah saglik versin tum yavrulara
1,493,573 soru
24,402,575 cevap
350,272 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın