0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşiniz ve çocuklarınıza nasıl hitap ediyorsunuz genelde:-)))

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Onları anlatabilecek hiç bir Sevgi sözcüğü bulamıyorum ❤️
(7,378 puan) tarafından
Yürü beee shsj
tarafından
❤️☺️❤️☺️❤️☺️❤️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşime tatlı şeytan, büyük oğluma kara kuzum küçük oğluma boncugum diyorum
(832 puan) tarafından
Tatlı şeytan gel buraya mı dıyosun kız hahaha
tarafından
Tatlı şeytan veya şeytanın oglu diyorum canım çünkü tam bir çakal bana karşı değil ama annesinee babasına özelikle eyvallahı yok annesi hep şeytan derdi bende alışkanlık etmişim:ddd
0 oy
(51,983 puan) tarafından
biz sabah uyaniyoruz sevda çiçeğim mis kokulum cennetim diyo kizim bana ben ona sırayla soyluyoruz birbirimizi simartiyoruz ☺️ esimede o an agzima ne gelirse onu oyle tek kelime yok
0 oy
(297 puan) tarafından
Eşime kocam yada hayatım derim çocuklara Allah ne verdiyse :)) bal böceğim boncuğum aşk pastam sarı papatyam küçüğe danam da diyorum bazen :)))
0 oy
(4,303 puan) tarafından

Eşime tatlım canım aşkım biriciğim ömrüm kalbim gibi 

Oğluma kelebeğim kuzum ömrüm bal köpüğüm zeytinim tosbiğim minik mucizem bal kaymağım neler neler :)

0 oy
tarafından

Eşime aslanım canım kocam derim :D 

Oğullarıma ömrüm aşkım herşyim derim<3

0 oy
tarafından

Eşime hep aşkım derim bazen abartıp aşkım hayatım ömrüm erkeğim en sevdiğim derim hepsini aynı anda söylerim büyük kızıma minik derim ismi Narin narçiceğim derim

Küçük kızıma esmoşum derim

Oğluma da paşa derim :)

0 oy
(7,378 puan) tarafından
Oğluma annecim oğlum diye hitap ederim genelde eşime de hayatım ve aşkım kelimesini çok kullanirim kizginsam tripliysem adıyla seslenirim ☺️
(14,139 puan) tarafından
Nrmalde kızınca isim söylenir genelde ama ben hep ismini kullanyrum ya:-)
(7,378 puan) tarafından
Yok ben tripliysem adıyla seslenirim anliyo zaten hmm bisey olduğunu ☺️☺️
(14,139 puan) tarafından
Benimki alışkanlık arada aşkım falan derim ama ismi cikiyo ağzımdan alışmışım☺️
(7,378 puan) tarafından
Doğrudur cnm ☺️
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Kızıma lokumum derim eşime ismiyle :) 
0 oy
(18,680 puan) tarafından
Aşkitom eşime, aşkım gerçek aşkım bal oğlum oğlusuma 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Eşime herifff erkekkk diyorum :)) 

Çocuklarıma ballarım derim. Küçük kızıma canavar diyorum çünkü çok yaramaz. 2 aylık oğlum var tosbikim diyorum ona 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Eşime balım derim bazen de hayatım oğluma bebeğime ballı lokma ,severken de annesinin birtanesi ,annesinin kuzusu ,aşkım,canım,akıllı çocuğum benim seslenirken de  bazende ismiyle sesleniyorum herşeyi diyorum o daha küçük 11 aylık 
0 oy
tarafından
Bizde genelde eşim söyler ben eşime pek demem ama kızıma sabah akşam aşkım bitanem fıstığım meleğim derim 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Kızlarımın adı biri güneş digeri mavi güneşim ve mavi diye severim kalbim bitanem canım tüm sevgi sözlerini sayarım onlara kocama gelince sinirlenince ismini normalde gülüm askm deriz 
(14,139 puan) tarafından
Ne güzel isimler güneş ve mavi
(5,233 puan) tarafından
Evet herkes beğenir ben koydum :) teşekkür ederim
0 oy
(14,139 puan) tarafından
Çok garipdir ki eşime hep adını solerim ben nadirdir başka şeyler soyledigim o bana adımı söylemez hiç ama büyük oglusumunannesinin sarısı derim huysuz oğlum derim kucugumu dolmalık biberin diye sevyrun ahaha☺️
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Esime canım . Aşkım . Hayatım bebeğim huzurum canımın içi. Kızlarıma iki gözümün çiçeği bal böcek lerim canlarım herşeyim annesinin güzeli vs

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 431 göst.
0 oy
9 cevap 208 göst.
0 oy
30 cevap 498 göst.
0 oy
23 cevap 493 göst.
18 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,870 soru

12,398,968 cevap