0 oy
480 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Bsbsbnsnskskekekekekdkdm

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla bende eşimin ailesine güvenmiyorum. Kesinlikle müsade etmezdim. O ev sahibi olcak peki siz???
tarafından
bizim bi dahakine hakkimiz yanmış olacak basvuramayacagiz yoksa problem.etmem
-Reklam-
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Süresi dolunca evi görümcenin üzerine verirsiniz sizde kayınbabanın üstünden kendi üstünüze alırsınız. Ben çok sorun etmezdim bu olayı
(1,456 puan) tarafından
Ayrıca parayı görümcen ödeyecek o iyi güvenmiş valla
tarafından
bi daha başvurma hakkimiz olacak mi tokiye peki kendjmiz icin almak.istedgimzde
0 oy
(20,667 puan) tarafından
Senin adına alır eşinde bence sorun değil bu ya kardeşi sonuçta eşinden ayrı başını sokack  bi evi olsun istiyo demekki
(20,667 puan) tarafından
Aslında haklısın ama işte eşin kötü düşünmüyodur senin adına alır
tarafından
ben calismiyorum basvuramam ki
(20,667 puan) tarafından
Olsun çalışman gerekmiyo eşimde evi benim adıma alacak dükkanda benim üzerime çalışıyo gösterir
tarafından
bilemiyorum ki bi kaç sene önce dayısı gorumcemden ayni şeyi istemişti dul oldugu icin de kendisi razi olmamisti
(20,667 puan) tarafından
Hımm anladım
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Benim eşim yapmazdı vallahi bilmiyorum ama dediğin gibi sizin hakkınız yanacak
0 oy
(18,759 puan) tarafından
Ben izin vermem açıkçası o zaman ben de gideyim kendi aileme kefil olayım ailem için yazılıp ev alayım vs nerde kaldı aile birliği 
tarafından
ailesi umrunda olsa kabul etmezdi bence aptallık gitsin başka bi yatırım yapsin ac açıkta degil ki.ailesiyle yasiyor 5 odalı evde paşalar gibi.zaten bizdeki arabayi alip onun uzerine yaptilar ayrildiginda
(18,759 puan) tarafından
İzin vermemen lazım tokiden esine ev çıkıyor madem eşin sizin için yatırımlık bir ev alsın
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Kendi ödeyecekse olur aldıktan bşr süre sonra devreder kocan ona
0 oy
(7,791 puan) tarafından
İlerde eşin babayı almak istiyorsa yapsın ayrıca bu başkalarının hakkını yemekten başka bir şey değil
0 oy
(3,099 puan) tarafından
Sigortası 10 bin üzerinden yatmıyorsa görümcen de başvuru yapabilir bence. Zaten önemli olan başvuru şartlarını karşılamak. Sonrasında çekilişle yapılıyor. Yani eşin adına başvurması saçma olmuş. Aman zaten daha çıkıp çıkmayacağı bile belli değil. Ev kayinpederinin olsa bile illa ki eşine kalacak. Ayrıca eşinin ailesinden gelecek mala mülke çok takılma sen kendi yağınla kavrulmaya bak. Eşine kalacak ev arsa eşini ilgilendirir. Sonuçta adam hayatta ölmeden mal mülk düşünmek doğru değil bence. 
tarafından
ellerindekini zorla alacak degiliz ama cocuğumun hakkini da baskalari alsin istemem
(3,099 puan) tarafından
Bak canım ölüm hak miras helal demişler. Adam şuan hayatta malının mülkünün degerlendirmesi ona kalmış birşey. Şuan ne sizin ne de çocuğunuzun her hangi bir hakkı yok. Ne kanunlar önünde ne de Allah katında. Hee kaynatan ölür o zaman tabi ki kalan maldan çocuğun için hakkın olanı istersin. Ailelerden gelecek mala mülke niye bu kadar kıymet veriyorsunuz ki. Sonuçta çocuğunuzun ve sizin tek güvenceniz miras olmamalı.
tarafından
evlenirken altin takmadilar ev aliyoruz diyerek bu ev sizin diyerek evlendirdiler sonrasinda elimizden alınmasıni istemem
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Madem o kadar maaşı var gitsin konut kredisi çeksin asla kabul etme
0 oy
(13,621 puan) tarafından
Şuan oturduğunuz ev de görümcenin de hakkı var parayı ödeyecek o her evden bir kişi başvuru yapabilir hakkınız kalmaz 
tarafından
ona da araba alınmıştı zamaninda umarim oyledir
0 oy
(632 puan) tarafından
Ay kabul etmezdimm ben
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Birdaha basvuramazsin ve esi olarak sende basvyramazsin.hakkiniz yanar.
tarafından
ben de bu yuzden razi degilim ama onun gozu hep bizde.elimizdeki arabayı alip uzerine yapti simdi de ev istiyor.biz evde oturuyoruz diye almadığı sey kalmadi
0 oy
(2,952 puan) tarafından
Bikere çıkan kişi bidaha katilamiyor iyi düşünmek lazim.
tarafından
inşallah cikmaz kendi durumu bizimkinden daha iyi biz iki cocukluyuz o bekar anne baba evinde lüks icinde yasiyor bizim araba bile yok
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Asla müsaade edemem. Oturduğum evimin tapusu kayinpederimin üzerine sırf TOKİ veya devletin yardımları için üzerime almıyorum. Tutup da o hakkımı başkası için harcayamam. Değil gorumcem mezardan dedem gelse izin vermem 
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Sizin de tokiden ev alma niyetiniz varsa hakkınızı ona vermeyin. Ayrıyeten güven meselesi de var yani ben olsam girmem o toplara
tarafından
bana soran yok da zaten karar alındıktan snra duyuyorum ben

İlgili bir soru bulunamadı

412,218 soru

12,409,308 cevap

44,766 kullanıcı

Kategoriler

...