0 oy
522 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
esim evde hicbiseye yardim etmez bebege bes dk bakim demez sofrayi toplamaya kurmaya bile gelir yatar oyun oynar dun annem yoruldugumu gorunce istiyosan bu gece bende kal ben bakiyim bebege dedi esim gitme dedi bende hadi kavga etmek yerine yarin gider 3 5 saat otururum dedim gitmedim sabah kalktim esim yok gidemezsin falan dedi bende bes dk bebegemi bakiyon yorgunum dedim gidersen geri gelme dedi bende tamam ben sana mi muhtacim dedim ve geldim hem evi toplamami hem bebege bakmami hem temizlik yapmami hep biseyler bekliyo bide kisitliyo sizce kim hakli

21 Cevaplar

+1 oy
(6,086 puan) tarafından
Net bir şekilde eşim anneme gitmeme karışamaz müsade etmem. Ki senin eşin ben kral olayım sende bana hizmet et diyor bırak biraz burnu sürtsün
-Reklam-
0 oy
(7,372 puan) tarafından
Sen haklısın çok iyi yaptın iyice şaşırdı bu adamlar artık 
(1 puan) tarafından
pazar pazar gidilirmiymis 5 saniye bebegi elinde tutmaz deli gibi heryerim agriyo kucakci bi bebek bide utanmadan çene yapiyo
0 oy
(597 puan) tarafından
İyi yapmışsön 1hafta kal sürünsün gelip alır
0 oy
tarafından
Gidersen gelme üslubu kötü olmuş sen sofrayı kurarken çocuk ağlarda bakmak zorunda tabiki de 

Benim eşim çocuklarla oynar ben sofrayı kurana kadar 
0 oy
(353 puan) tarafından
ne odun adam ya nefret ediyorum böyle anlayışsiz saygısız insanlardan yani çok şey mi istedin?! eşşek sanıyorlar bazıları eşlerini yardım yok anlayış yok hoşgörü yok, tabi ki sen haklısın şimdi ne tavsiye versem onuda bilemedim ne desen anlamaz bu adam.
0 oy
(18,553 puan) tarafından
Sen haklısın sakın geri adım atma eş değil hizmetçiyiz çocuk bakıcısıyız aşçıyız çok fonksiyonlu kullanıyorlar bizi 
(1 puan) tarafından
aynen köleyiz sanki
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Yaa ben anlamıyorum neden bazı arkadaşlarımız ailesine gitmek istedigi zaman eşleri karşı geliyor ne var bunda git otur ye iç gez gel evine ne oluyo yani gidersen gelme ne demek yaa 
0 oy
tarafından
Bu erkekler sacmaliyor artik iyice. Hadi yardimi bi kenara koydum, kendi anana giderken destur mu isteyeceksin, gidemezsin ne demek. İzin isteyen kim. Anama babama gidemeyecek miyim kendilerini sahip karisini da kölesi saniyor bazisi. Hadsizler.
0 oy
(7,863 puan) tarafından
Senin bir insan olduğunun farkında değil sanırım. Sana saygısı yok anlayışı yok ne terbiyesiz biriymiş. Bir kere gitme diyemez ondan izin mi alacaksın. Gidersen gelme ne demek orasi seninde evin gidersinde gelirsinde. Çocuğa da paşa paşa bakmak zorunda tek başına yapmadın sonuçta. Biraz sert davranmalısın çok yüz vermiş gibisin 
0 oy
tarafından
gittiysen iyi etmissin 
0 oy
(20,185 puan) tarafından
Bu kadar ufak biseyden bu laf edilir mi. Eşin büyük ayilik etmiş valla. Kalcak misin annenlerde
(1 puan) tarafından
tabikide kalcam yuzsuz gibi onun ayagina gitmicem
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Kendine eve köle mi almış dengesiz 
0 oy
tarafından
Çok iyi yapmışsın o gelip alana kadar da gitme 
0 oy
(409 puan) tarafından
Sen haklısın bunlarda iyice şaşırdı kendilerine karı değil köle alıyorlar sanki 
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Kendi anası çağırsa gitmesen de laf eder ne diyeyim bu kocalar insanın ömrünü yer
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Hepsi aynı benmkide aynı. Allah sorsun
0 oy
(14,139 puan) tarafından
Gerçekten hangi kafayla yaşıyorlar cozemuyorum anneme gitmeme kimse engel olamaz keşke aynı yerde otursamda gitsem
0 oy
tarafından
Ay iyi yapmışsın bacım. Bu lafları ciddiye alma.dinlen biraz
0 oy
(4,987 puan) tarafından

Hayatı niye böyle zehir ederler her iki tarafa anlamiyorum

Empati kurma yeteneği herkeste olsa hicbir problem kalmayacak 
0 oy
(2,237 puan) tarafından
Sorusu bile olmaz sen tabiiki aynısı bende de var ama benimki gitme demez bir ay kalsam gel demez 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 112 göst.
28 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 298 göst.
13 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Asminmuzeyyen (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 360 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 626 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu

411,411 soru

12,384,537 cevap

43,433 kullanıcı

Kategoriler

...