Ay kizlar moralim o kadar bozuk ki hic birseyim calinmamis ama disardan birinin evime izinsiz girmesi mahremiyetine saygisizlik etmesi cok rahatsiz etti beni bugün erkenden pikniğe gittik eve geldiğimizde kapiyi gayet normal actik hic birsey yoktu iceri bi girdik her yer allak bullak olmuş hemen gidip televizyona baktik yerindeydi direkt televizyona baktik cunku evde degerli hicbirsey yoktu tatile gideceğim için anneanneme birakmistim geldim ama almaya firsatim olmadi eğer takilarim evde olsaydi 50 bine yakin zararim olacakti. Polise falan haber verdirmedim eşime bide onunla uğrasamam cunku. Ama gercekten mahremiyetime yapilan bu saygisizlik cok zoruma gitti bu tür seyler korkan biri degilimdir daha once 16 yasinda evde hirsizli yan yana gelip kafasina yastikla vurup evden kacirmis biriyim cesaretliyimdir ama bu seferki tamamen huzursuzluk meselesi allah kimseye göstermesin. Sizde dikkat edin kizlar bu aralar hirsizlik vakalari artti herkes tatilde köyünde diye hirsizlar cirit atiyo
Geçmiş olsun eşimde geçen apartmabda yakaladı vallahi uyku uyuyamyrm gece o olmayinca
1,492,978 soru
24,394,292 cevap
349,575 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın