Hadi kızlar şimdide hayatta en buyuk sucunuzu gunahnızı pismanlığınızı anlatalım ...
Buyurun sohbete cesaretli olun biraz yahyahuu
Ben÷ bazen beni sevenlere kırıcı davranmısım gecmisimde. İsyankar olmusum gunah etmisim pismanmıyım evet gunahların aıdım tama axamıyorum konuyu af edin ama cezamı cekdim hamileliyim boyunca ...... bidaha o gunahlara dusmemek dileyiyle
Eşimden önce baska insanlarla oldugum için pişmanım.Hepsi çöpmüş çünkü
Evlenmeden once biraz hovardaydim capkindim ben hayatimdaki tek pismanligim diyebilirim ama bazende iyiki hovardaymisim diorum bilmiorum.bu pismanliga girmio sanirim ama bazen daha secici olabilirmisim diorum gerci seciciydimde aslinda.ama yinede iyiki yasamisim oyle de hayati insanlari ogrenebilmisim ;) yok pisman deilim anladim ben simdi :)) yok benim pismanligim cok sukur
Vicdanlı olup her seferinde arkamdan yalan konuşan insanlara ağızların payını vermediğim için günah benim suç benim :)) Allah büyüktür .;)
Pişmanlığım ... Üni bitirdim ama çalışma hayatına atılmadan evlendim anne oldum. Bin şükür. Ama bazen diyorum keşke calissaydkm ama işte....
Hepimizin gunahlari oldu illaki gunahsiz insan olmaz .. ama simdiye kadar Anne babama hayirli evlat oldugumu dusunuyorum ..kalplerini hic kirmadim ama hamileligimin ilk baslarinda Anneme ters cevap lar verdim bu yuzden cok pismanim Annem dunyanin en iyi Annesi ..nerdeyse her konustugumda Annemden ozur diliyorum ..
Eşimle evlenmeden önce ona karşı baya kötü davrandım beni çok baskıladigi için halbuki o kdr baskı yapmıyordu bnde soğuk oldm çok pişmanım ona çok uzmustum kuşumu
3 sene çalıştığım bi işyerine bi anlık sinirle istifa ettim tüm haklarımi kaybettim maddi olarak onların istediği de buydu pişmanım keşke öfkeli değilse onlar gibi sinsi olup alttan alttan kuyu kazabilseydim..
Çok pişmanım eşime kızıp evi terkettim sonra baba evine sığamadım babama ben8 götur dedim goturdude 3 gün sonra beyin kanaması kısmı felç geçirdi benim 3 gün sonra haberim oldu ona bunu yaşattığım icin
En buyuk pismanlagim hayatima aldigm insanlar . Gecmisimden nefret edyrum. Rabbim birdaha cikarmsn o insanlari karsima . Ve en buyuk ikinci pismanlgmsa cok kendmden odun verdim insanlar icin .
Mende atamla cox vaxt kecirmediyim ucun cox pewmanam. 1 il 8aydi atam rehmete gedib. Onsuz cox darixiram. :(((
1,496,470 soru
24,445,681 cevap
353,641 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın