Hadi kızlar şimdide hayatta en buyuk sucunuzu gunahnızı pismanlığınızı anlatalım ...
Buyurun sohbete cesaretli olun biraz yahyahuu
Ben÷ bazen beni sevenlere kırıcı davranmısım gecmisimde. İsyankar olmusum gunah etmisim pismanmıyım evet gunahların aıdım tama axamıyorum konuyu af edin ama cezamı cekdim hamileliyim boyunca ...... bidaha o gunahlara dusmemek dileyiyle
Eşimi ilk evlendiğimde hiç sevmiyordum konuşasım bile gelmiyordu. Nişanliydim bir başkasıyla kaçarak evlendim. Evet pişmanım eşime yokmuş gibi davrandigim ve onu sevmedigim için. Şuan ona aşığım arada huysuzluk yapıyorda olsun her evlilikte oluyor
bende ya cok kirdim annemin babamin kalbini cok pismanimm cok isyan etmistim onalrin cocugu oldugm icin ama simdi degerlerini anliorum
Kaynanama şöyle eli maşalı bir gelin olamadığım için Günah benim suç benim :D :D
Pismanliqimi diyirem hazirliq vaxti hami gedib gezib tozardi mense yox en boyuk pismanliqim kesgem getseydim bir sozle gencliyimin gedrini bilmedim=(
Lisedeyken evden kaçmıştım ailemi çok yıprattım o gün annemin kalbinde çarpıntı olayı basladı o günden beri. Aynı gün gece 12 de geldim eve abilerimle tartışmıştım çok bunaltmışlardı beni :( Bende gitmeyi düşündüm ama gidecek bi yerim olmadığı için geldim geri eve :) Ama annemin babamın o hallerini unutamıyorum gözleri şişmiş ağlamaktan...
Inşallah aminnnnnnnnn tatlım illa ki bilerek bilmeyerek birilerini kırıp üzmüşüm ama ben daha çok üzüldüm kırıldım canım
Bende keske babam ile cok vakit gecirseydim odamda oturacagima yaninda olmasaydim her dakika iki sene oldu öleli cok pismanim bu yuzden
Kaçarak evlendim.. eşimden yana bi sıkıntı yok ama ailemle aramiz duzelmedi onların yanında olamadığım için ve degerlerini kaybettikten sonra anladim çok pişmanım bu yüzden :/
Dedgim dedik dis basli asi bi ergenligm oldu :)) annem cok cekti zavallim bnm yuzumden abimlerle ugrasti onlar yapamassn dedikce bn yaptim giyemessn dedkce ben giydim annemde hep onlarla ugrasmk zorunda kaldi :))
Cesaretli olmak guzelde gunah paylasmak uygun degil canim. Gunahlarimiza birbirimizi sahit tutuyoruz. Bu da gunah yani:)) Belki Rabbim affedecek ama bizler bildigimiz icin razi olmucaz hic bilemeyiz. Oyüzden gunah paylasmamak daha iyi. Bol bol tövbe edelim en guzeli o :*
En buyuk sucum kimse sans vermiyorm tek bir yalanda siliyorm kabulenemiyorm ondan dolayi sucmu desem pismanlikmi desem bilemedim siz buldun artik gerisini
Pişman değilim yaptıklarımdan ama çok günah işledim sanırım eşimle 6 yıl çıktık affedersin her b...... Yedik evlenmeseydik napardım birde sinirlenince gözüm hiç bişeyi görmüyo çalıştığım iş yerinde çaycı bir abla vardı onu dövdüm sonra çok üzüldüm pişman oldum bazen kırıcı olabiliyorum birde 12 yaşlarında felandım fare yakaladım bir komşumuzun koynuna attım kadın kalp hastasıymış az kalsın ölüyordu benim yüzünden Allah'ım ölseydi napardım o vicdanla
eşimle evli olduğum için mutluyum ama ailesinin bu şekilde olduğunu bilseydim kesinlikle evlenmezdim pişmanım neden ailesinin bazı yaptıklarına göz yumdum die eğer yummasaydum babam inanıyorum ki onları mahvederdi
Tek pişmanlığım kaynanamın bana söylediği laflar karşısında sessiz kalıp sabır etmemdir ama şimdi öyle değil karşılık verende kıymetli vermeyende ama verenler daha kıymetli göze göz dişe diş böyle olursan yaraniliyorsun
Hayattaki en buyuk pismanligim okulu yarida birakmak oldu meslegimi yaparken esimle sevgiliydik calismami istemedi o cahillikle kabul ettim simdi de ikna edemiyorum cok pismanim keske kabul etmeseydim kendi parami kazanabilseydim hic kimseye minnet etmeden ayaklarimin ustunde durabilseydim cok sukur esim her ihtiyacimi karsilar ama kendi param daha farkli olur du
Tek suçum günahım annemden uzak bir ile gelin gelmem üstelik kendim kabul ettim.
Suç günah benim insanları üzmemek için hep sustum hata etmişim sustukça başıma çıktılar:))
Arkadaşımla çantacıdan cüzdan çalmıştık kamera kaydını polise vermisler sikayet etmisler bu arada herkes ögrenmişti calıstiğım is yeri falan gözaltına almıslardı ikimizi mahkemeye cıkmıstık ne aglaşmıstım hakim sus tamam diyo yok hic unutmam o günü cok utanmıstım yerin dibini görmüstüm
Evlenmeden once keske annemin kiymetini daha iyi bilseydim ona yardmci olsaydm evlendikten sonra daha da cok degerini anladm
Birde annemler D.bakirda ben iskenderunda uzaga gelin geldm ustelik isteyerek keske daha yakin olabilsem
Annemi çok üzdüm pişmanım :/
1,492,476 soru
24,386,527 cevap
349,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın